iPad 2 a iOS

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Man
    Účastník (Participant)

Zdravim

Cital som ze ty co maju Ipad maju narok na jednu aktulizaciu softwaru zdarma a potom ked chcete dalsiu ze sa zato plati.Je niekto lepsie informovaní o tom?

mike
    Účastník (Participant)

je to presne tak ako si napisal, co viac k tomu potrebujes vediet?

(mysli sa aktualizacia medzi celymi verziami – napr z iOS 3 na iOS 4 , alebo z 4 na 5)

Man
    Účastník (Participant)

Ale na iphone 4 to je tusim zadara ze? A cenu nevies kolko to stoji update?

Pajlo
    Účastník (Participant)

Man > Pri iPad-e to pocujem prvy krat. Toto platilo pokial viem iba raz a to u prvej verzie iPod Touch pri prechode z verzie iOS 1 na iOS 2. A bolo to sposobene nejakymi divnymi zakonmi v USA. Ale pokial viem tak toto uz neplati.

Man
    Účastník (Participant)

To je teraz clanok novy otom napisane ja som to cital a dneska viem ties o tom prvy krat sa mi nechcelo tomu verit lebo platit za software sa mi zda trocha prehnane.

Man
    Účastník (Participant)
    iMartin
    Účastník (Participant)

pri predstaveni iOS 4 Jobs povedal ze nasli sposob ako poskytnut update zadarmo aj iPodom touch. nemyslim si, ze by za iOS 5 chceli nieco a je to jedno na akom zariadeni.

nopl
    Účastník (Participant)

@Pajlo: nebolo to pri prvej verzii iPod touch, ale bol to prechod na verziu FW 3.0, a bolo jedno ci mas iPod touch prvu alebo druhu verziu, mal som 2G a musel som cakat :(

Pajlo
    Účastník (Participant)

nopl > Moze byt. Mozno som tie cisla poplietol. Pamatam si ze to bolo pri prechode na firmware, ktory prvykrat obsahoval Mail aplikaciu pre iPod Touch.

Julien
    Účastník (Participant)

Aj mne sa to zda cudne nikdy som to nepocul ja som Upoval Touch 3G z 3.1.1 az na 4.2.1 free. Kamos platil z prechodu 2… na 3.1.1. ale teraz uz je to free.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.