Ipad 2 25.3?

• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od n3lson.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Man
    Účastník

Caf

Dneska som bol v BA sa pytat ci bude iPad 2 na SK 25 ze nie a vobec nevedia. A potom mi povedali ze v zahranici v Rakusku a Cesku nebude ani 25 ale o 2 tyzdne neskor. Nemate niekto lepsie info lebo si ho chcem kupit tak aby sa to oplatilo tam ist.

eFkoOo
    Účastník

sak chod az ked ho tam budu mat, ne? :D a urcite bude v rakusku a cechach skorej jak u nas

Jurooo
    Účastník

Ja odchadzam skoro rano do ciech 25.3 hned potom ako mi potvrdia ci im prisli zasoby.

maiob
    Účastník

sak som zvedavy ako to nakoniec dopadne v USA su aj tyzden po uvedeni rady ako na toaletak za komancov u nas, totalne vypredane, uvidime ci APPLE hodi svojich v USA cez palubu a natlaci iPady 2 do sveta, predpokladam ze ked nie su v USA nebude sa stihat vyrabat pre cely svet, mam v plane kupit teraz iphone 4 a zalusk mam aj na iPad 2 ale tam si pockam ked sa situacia ukludni … v CR som videl na internete clanky ze sa spekuluje az s datumom 25.4.

Jurooo
    Účastník

ee, to uz je vyriesene, Apple.cz sa sekol a na stranke uviedli datum uvedenia az 25.4 o com zacali nasledne pisat aj svetove media (sranda co dokaze mala chyba :)) uz je to ale v poriadku a mam aj potvrdene ze „nieco“ 25.3 pride ale kolko kusov to nikto nevie, jasne to bude az skoro rano v piatok, hned potom budem mat telefonat a vyrazam.
    Myslim si ze iPady 2 pridu ako Apple slubil ale len zopar kusov a potom bude utlm ako v amerike (4-5 tyzdnov cakacka)..uvidime, ja uz sa piatka neviem dockat :D moj uFon 4 uz potrebuje kamarata :))

Pajlo
    Účastník

Prave vysla oficialna tlacova sprava od Apple – 25. marec plati pre vsetky krajiny ktore boli povodne spominane. Vid. http://www.apple.com/pr/library/2011/03/22ipad.html

n3lson
    Účastník

ano bude v piatok, ale neviem kolko kusov….mozem vam to oficialne potvrdit…:)

raul
    Moderátor

oficialne za aku organizaciu?

n3lson
    Účastník

za Apple Resellera

raul
    Moderátor

ale akeho? :D len si ta doberam… ak chces podat nejaku informaciu oficialne, musis povedat aj za koho to vyhlasujes… Inak to nie je oficialne, ale len obycajny komentar v diskusii :)

n3lson
    Účastník

Reseller v brne applecentrum.cz no neviem kolko pride, ale predobjednavky su velke…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.