Ipad 2

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    matusko98
    Účastník

Dobrý ,
    chcel som sa Vás spýtať : Viete mi odporučiť niaky dobrý program na convertovanie videa do iPad-u 2 ?
    resp. ak máte niake skúsenosti tak sa podeľte :D

Ďakujem

P4r4doX
    Účastník

Zmen nazov temy, ma byt vystizny.

K veci : ja môzem odporucit kupu OPlayer-a. Prehra to väcsinu formatov, i a cez iTunes otvoris zalozku apps a hodis film do file sharingu s OPlayerom a nemusis nic hodiny konvertovat ;)

-erik-
    Účastník

ahoj, ja pouzivam BUZZ PLAYER, je to platena aplikacia ale mimoriadna spokojnost! Ziadne konvertovanie nepotrebujes riesit a videa si cisto natiahnes do itunes zosynchronizujes a hotovo… konvertovanie je zbytocna strata casu :)

suley
    Účastník

Buzz player

eFkoOo
    Účastník

GoodPlayer

P4r4doX
    Účastník

Mne BuzzPlayer obcas padal a dizajnovo aj funkcne neni na tom tak dobre ako OPlayer.

matusko98
    Účastník

dakujem vám všetkým za rady :D
    aky je tozdiel potom ked si to tam rovno natiahnem cez Buzz player oproti tomu ked to zkonvertujem ?

suley
    Účastník

Ako písal Erik nepotrebuješ nič konvertovať. Kvalitatívne tam pozorovatelny rozdiel asi nebude, ide čisto o usetreny čas

Jozef Remen
    Účastník

rozdiel bude v tom, ze konvertovane video vyuziva zabudovany dekodovaci cip na H.264 kodek, ktory ma vyrazne nizsiu spotrebu, ako ked ti nenativne video bude dekodovat hlavny procesor. Takisto to je o vykone, HD video mimo H.264/MPEG-4 plynule na iPade neprehras.

Ak mas nejake MKV videa, vzasade su v kodeku H.264, takze konvertovat nic netreba, staci zmenit kontajner na MPEG-4. Na to sluzi napr. MKV tools. Takyto prevod je velmi rychly, par minut (ak netreba prekodovat zvuk do AAC).

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.