Ipad 2

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Man
    Účastník

Ahoj

Ja by som len potreboval vedet aka je tam Ramka v Ipade 2. A teraz mi prosim poradte aby som potom nelutoval neviem ci si mam kupit 2 alebo cakat na Ipad 3 lenze keby som vedel aspon datum ze kedy bude. Dakujem

Peko00001
    Účastník
    Lens
    Účastník

Neviem. Nikde sa to nepise. vsade len spekuluju.

mamvtrubke
    Účastník

Keby ju zvysili, tak by sa urcite nezabudli pochvalit a navysit tak pocet basnickych privlastkov.

mike
    Účastník

Ja tipujem, ze bude mat 256mb… ak by mala viac, tak presne ako hovori mamvtrubke, pochvalili by sa tym…

Man
    Účastník

A teraz mi poradte ci mam cakat na 3 alebo si kupim 2? Vas nazor by som chcel vediet :)

denton
    Účastník

Ani pri prvom iPade nehovorili kolko to ma ramky. Jednoducho ten udaj nie je dolezity, nehovori to o vykone. Su „tablety“, ktore maju aj 1GB a vykonovo su na tom horsie. Vsetko je o tom ako je softver optimalizovany.

Da sa ale predpokladat, ze ma minimalne 512 uz len kvoli iMovie, lebo tolko vyzadoval iMovie pre iPhone.

Uz ale vidim ako ludia posadnuti HW specifikaciami budu plakat „ooo preco ma iPad len 512MB ked konkurencia ma 1GB, bueee“ … takito ludia nech si laskavo uvedomia, ze kvalita a vykon produktu vobec nie je o HW specifikaciach.

m@R3k
    Účastník

Kup si 2…3 bude az za rok.

K tej ramke, ani pri iP 4 sa nepochvalili, ze ma 512 mega ale kludne v tom iPade mohli nechat 256.

„When Gizmodo asked about RAM at the London demo after the announcement Wednesday, the person showing off the iPad 2 said it only came with 256 MB. As they discussed the issue, the man’s supervisor at the event gave a “no comment” response.“

Sauron3
    Účastník

uvidím čo nám odhalí ifixit

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.