iOS5 Jailbreak

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS5 Jailbreak

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 81 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81072
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    Zdravim! Tuto temu som zalozil, aby sa sem doplnali aktualne informacie o jaibreaku. Ziadne navody ani nic podobne, len pomoc pre tych, co by radi vedeli, ci sa to UZ da. Bolo by dobre, ak by sa tu nedavali ziadne dohady o tom co jpp. Dufam, ze taka tema tu este neni a ani neporusuje pravidla a hned aj zacnem:

    iOs5, ktoru apple vydalo sa zhoduje s poslednou betou, teda gold master verzia iOS5. Preto, ak nieco vedelo jailbreaknut gm ios5, tak vie aj aktualny ios5.
    Tethered jailbreakov (t.j. po vypnuti telefonu ho musite pripojit k pc) je uz celkom dost a nemam o nich konkretny prehlad.
    Co vsak zaujima vacsinu ludi je untethered jailbreak (staci raz jailbreaknut a aj po vypnuti/vybiti/restartovani je pristroj jailbreaknuty a system bezi, neni nutne iPhone pripojit k pc a jailbreaknut znovu) a ten je zatial dostupny len na iPhone 3GS, ktory bol vyrobeny do urciteho datumu (so starym basebandom).

    Takze to je myslim zatial vsetko, niekomu to snad pomoze.

    #284810
    miro r
    Účastník (Participant)

    ahoj mudrnudl :-) fajn téma, dufam že tvoj záujem neustane a budeš aktualne prispievať. pomozeš s tým viacerým.
    Miro

    #284830
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    to vis…

    #284998
    mudrnudl
    Účastník (Participant)

    na tejto stranke si mozete overit ci je vas zariadenie jailbreaknutelne a odomknutelne:
    http://jailbreak-me.info/jailbreak-and-unlock-wizard.html

    musite len vyplnit udaje, z ktorych orieskom moze byt baseband – zistit sa da tak, ze v iPhone tapnete na nastavenia (settings) > vseobecne (general) > o zariadeni (about) > dole je polozka Modem Formware, co znamena baseband

    #287237
    mikopedro
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Potrebujem poradit.
    Mal som tethered jailbreak na iOS 5 (iPhone4). Vcera som cez Cydiu dal aktualizovat aplikacie (cydia mi na ikonke notifikovala 3 aktualizacie), no počas procesu mi iPhon zmrzol, tak som siel na tvrdy restart. Zial proces bootovania cez redsn0w sa nepodaril ani tel ani po niekolkych pokusoch nenabootoval. Problém ale je ze telefon mi nejde Restornut ani cez iTunes. Stale mi vypisuje chybu http://cl.ly/2v3Z0U2l3F060b3z3r1B
    Vie niekto poradit co s tym? Vdaka.

    #287242
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    cau
    pravdepodobne si si robil zalohu shsh file cez umbrellu a je tam checkbox ktory ti prepise host file cize treba dat prec kvacku alebo pripisat host file. Mne pomohlo toto pri tejto hlaske :) ale mozem sa aj mylit samozrejme.

    #287248
    mikopedro
    Účastník (Participant)

    madaraszko vdaka. Neviem ci je to tym ze som odklikol vsetky kvacky v tinyumbelle alebo tym ze som skusil obnovit z ineho internetoveho pripojenia, ale podarilo sa obnovit cez iTunes. Este raz dik.

    #287573
    basman
    Účastník (Participant)
    #287574
    luciik
    Účastník (Participant)

    je to pouzitelne aj na bb 05.16.05? a este jedna otazocka, co znamena untetherend? :)

    #287580
    mork4
    Účastník (Participant)

    Untethered znamena ze iphone ostane jailbreaknuty aj po vybiti a vypnuti, tetheret je taky ze ked sa mobil vypne treba ho jailbreaknut znovu…

    #287585
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    Nie je to ale pre vsetky 3GS-ka ! Je to iba pre 3GS-ka, ktore maju stary bootrom (t.j. su vyrobene do Novembra 2009). Pre 3GS-ka s novym bootromom je iba TETHERED JB ! Pozor na to ;)

    #287593
    Petervyb
    Účastník (Participant)

    sorry za spam…neviete mi poradit este takuto vec… keby si hodim z knihovni nejake aplikacie do PC, ktore som stiahol cez Installous (napr. navigon) a ked si nainstalujem novy soft iOS 5, tak sli by mi tie aplikacie ptm nainstalovat na novy soft? asi by to bolo moc jednoduche, ci? diky moc

    #287596
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    nie, neisli

    #287597
    Petervyb
    Účastník (Participant)

    ….momentalne mam iOS 4.3.3 jailbreak…po nainstalovani noveho iOS 5 by mi ostali vybrane aplikacie v PC…nasledne by som ich chcel nainstalovat na novy soft, ktory nebude jailbreaknuty. dakujem

    #287600
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    1. Warez tu zasadne neriesime !!!
    2. Ako chces instalovat cracknute apps na nejailbreaknuty system ?!
    3. Kup si tie apps v app store a nekradni ich z Instalousu a mas po problemoch.

    #287619
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    @P4r4doX: warez je: Office Professional Plus 2010 + Keygen, stahujte z uloz.to/office-professional-plus-2010-keygen (link je vymysleny, len aby admin nepanikaril), tie apps mozu byt po 1. na vyskusanie (potom kupa), po 2. nema niekolko stovak eur na apps (TeamViewer PRO stoji 80€)…

    @Petervyb
    : to Ti nepojde. vyhodi Ti chybu. aplikacie musis autorizovat s Tvojim iTunes uctom. kradnute app neautorizujes. nielenze sa Ti ich nepodari syncnut (ja to nejakym zazracnym sposobom dokazem, ale nepoznam presny postup. par krat ho odpoj a zapoj a mal by sa syncovat), ale este Ti ich aj vymaze, takze pozor na to.

    #287631
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    1. Nechcem sa hadat :D
    2. Na vyskusanie staci chvila, naco by ich trepal na novy OS, keby to chcel iba vyskusat ?
    3. Ti vyvojari sa tym zivia, ake by ti to bolo, keby si bol napr. maliar, niekomu by si vymaloval cely dom a vypytal si napr. 200€ a on by ti povedal, ze ti ich neda, lebo na to nema ?! Frustrujuce, ze ?
    4. Definicia slova warez : “Warez je termín počítačového slangu označujúci autorské diela, s ktorými je nakladané v rozpore s autorským právom.” Takze to pod warez patri. A keby ste si precitali pravidla fora, dozvedeli by ste sa jednu zaujimavu vetu “- Na fóre MacBlog je zakázaný akýkoľvek druh WAREZU.”.

    #288845
    basman
    Účastník (Participant)

    http://www.youtube.com/watch?v=ds0v1bTRmNQ&feature=related…..@paradox ako to ty vidis? a este jednohttp://www.youtube.com/watch?v=ds0v1bTRmNQ&feature=related @mudrnudl nic nove z tvojej strany?

    #288850
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    Ako vidim co ?

    #288863
    basman
    Účastník (Participant)

    ci je tento JB priechodny-myslel som ze poradis(iba to)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 81 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.