- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 7 update
jailbreak nepouzivam, v ipad mas pocasie app clock > world clock a podla toho ake mesta si pridas, na mape sa ti ukazuju aj stupne. to je jedine co ponuka iOS na ipade. inak treba nainstalovat app na pocasie cez appstore.
ruidos: phoneclean cisti ostatne, vzdy tam zostane 500-900MB
to som chcel pocut, takze nech spravim cokolvek to ostatne tam je uz navzdy. sila. na iphone mam 5 gb a obavam sa ze ked spravim restore tak ostatne bude 1GB. a to ze to takto rastie je ina sila, aj ked das restore. cisty podvod
Ale ved to tak mas vsade, ja mam na Note2 16GB internu pamat ale uz ked som ho prvy krat zapol, ukazoval internu pamat 10,4GB tak teraz mi hovor o tom co je podvod :-)
iTuxx ano , aj ja mam 16 gb a system si pre seba ukrojil 2GB cize mam 14gb . toto beriem a je ok, ale navyse mi „nieco “ zerie dalsiu pamet. to ostatne by podla mna ked spravis komplet restore tam nemalo co hladat. nemyslis ?
Skus spravit cisty restore bez obnovy zalohy na inom PC (nebude mat co z neho tajne uniknut do Others :-)
Alebo v Settings -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings a potom Restoruj bez zalohy
iTuxx spravil som ako si pisal. ostatne 374 mb. je to menej ako predtym,ale stale to tam je.
a to je cisty reinstal,bez cloudu, zalohy uplne vsetkeho
novy ios 7 na ipade neumoznuje na zamknutej ploche pozerat foto ako fotoramik ?
Tak potom inak neviem co by fakt pomohlo. Podla mna je tych 374MB normalne cislo.
S tym ramikom netusim, na mojom iPade ostava 6.1
Zaujimave zistenie z control centra sa da ist priamo do hudby ( alebo do aplikacie ktora akurat prehrava hudbu) ak podrzite prst na mene interpreta… Nefunguje to vsak z lockscreenu.
btw
da sa niekde nastavit ze ked pre mobilne data vypnem napr. nastavenia, a nejake appky aby mi to !pokazde! vypisalo ze su vypnute a ci o tom viem …neskutocne ma to zacina vytacat ked mi to hodi tuto hlasku vzdy ked zapnem taku appku …a to aj ked ju uplne nevypnem len prepnem na inu a zas spat tak znova …fail …
tak nie …je to systemova vec …uz som im napisal feedback tak som zvedavy :D