iOS 7 kalendar/centrum hlaseni

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iOS 7 kalendar/centrum hlaseni

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    don616
    Účastník

Ahojte !

Viete mi niekto poradit, v iOS6 ak som mal v kalendari celodenne udalosti (napr. meniny zo serveru, alebo aj manualne vytvorene priamo v kalendari na iPhone) tak mi to zobrazilo aj v centre hlaseni … Teraz tieto udalosti zobrazuje len v kalendari, nie v centre hlaseni … Da sa to nejak nastavit, alebo si budem musiet odvyknut od centra hlaseni a vsetko si kontrolovat manualne cez kalendar ?

PS. V centre hlaseni udalosti kalendara ukazuje vsetky okrem celodennych, cize casy, schodzky a pod. udalosti ktore su od – do ukazuje …

Ďakujem …

Benne
    Účastník

nie, neda sa to zatial. Snad v dalsom fixe.

don616
    Účastník

Dik Benne … Mne by jenom zajimalo, kde udelali soudruzi v NDR chybu …

Benne
    Účastník

haha, to aj mna teda… Som zvedavy kedy a ci vobec to tam daju v updatoch :) Snad uz v 7.0.3

don616
    Účastník

Dost pochybujem … Ked som pisal, ze v iOs6 mali zas problem s tym, ze po polnoci Ti v centre hlaseni prestalo zobrazovat prave prebiehajucu udalost, dali to dokopy az teraz v iOs7 … A tiez som si musel zvyknut ist manualne do kalendara, lebo som to par krat za noc potreboval, slo o zdielany kalendar, kde mi sef hadzal rozpisy ludi a v iOs5 som otvoril centrum hlaseni, tukol na udalost a videl kto kde kedy je na akom stanovisti … V iOs6 to bolo asi tak, ze po polnoci si musel ist do kalendara, prekliknut na vcerajsok, tam najst udalost a ceknut … V iOs7 toto uz ide paradne, no len tie celodenne udalosti dodrbali a tie potrebujem presne tak isto, ako ten zdielany kalendar … Cize zas som „vyhral“, jedno mi opravili a druhe dodrbali … :-)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.