iOS 7 beta 5

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 7 beta 5

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    fanthomas4
    Účastník

Apple dnes uvoľnil piatu betu iOS 7. Akurát ju sťahujem. Napíšte aké novinky ste v nej objavili.

quikzyyy
    Účastník

v bete 4 som si všimol že ak spúšťaš foťák rovno s lockscreenu tak sa mi dosť často stávalo že sa mi vysunul control center miesto foťáku. tu už sa mi to nestáva :)
    buď som to predtím prehliadal ale iné farebné ikony v nastaveniach?
    a nemôžem si pomôcť ale ten zobáčik „>“ pri slide to unlock sa mi zdá strašne nevkusný :D

MoRFi
    Účastník

co sa tu vypravalo ze po beta 4 pride rovno GM a skoro ziadne zmeny nebudu? :D ach boze ludia pockajte si na officialny release…

fanthomas4
    Účastník

hej tie ikony sú nové. myslím, že iPad lepšie reaguje, keď chcem vysunúť control center (je to rýchlejšie, plynulejšie)
    taktiež od tejto bety znovu začal fungovať Skype :)))

lordsoft
    Účastník

tak tie ikony sa mi teda pacili predtym viac.. :\

Xavier
    Účastník

Lock / unlock je rýchlejší a chýba zvuk pre odomykanie. „Zobáčik“ je fajn :D Má tam zmysel, keďže ukazuje ktorým smerom treba potiahnuť prst pri odomykaní. 2 bety dozadu tam boli dve šípky. Jedna ukazovala dole, ďalšia hore a medzi nimi bolo slide to unlock, čiže až vtedy to bol nezmysel. A neviem či sa mi to iba nezdá, ale bootovacie logo vyzerá byť menšie.

quikzyyy
    Účastník

myslím že každý vidí v akom smere sa osvetluje „slide to unlock“ ale 100 ludí 100 chutí, jednoducho mi ten zobáčik nepasuje do toho dizajnu :D. čím viac ale pozerám na farby tých ikon v nastaveniach nejak im neviem prísť na chuť :D, všetko farebné a do toho bum šedá odveci :D

+ ak ste si všimli v bete 4 nešiel na sluchatkach pause/play button, v 5 opäť ide
    + control center sa dá vypnuť teraz aby sa nepustil v aplikáciach
    + nová ikona na vypnutie
    + nové ikony pri volaní

Anonymný
    Neaktívny

MoRFI: Uz v inej teme som pisal, ze po beta4 budu este dve beta verzie.. Na margo staznosti testerov na system :D

macur
    Účastník

Neviete ci uz odstranili chybu pri prijati tzv. „flash sms“ ? (sms zobrazene priamo na dispeji mt) V doterajsich iOS sa nezobrazil odosielatel a nebola ani moznost ulozenia..

MoRFi
    Účastník

Steve_SK: ale ved chapes je pravidlo ze od beta4 ide rovno GM :)

Xavier
    Účastník

to už čo je za pravidlo MoRFi? :D Steve, odkiaľ máš tu informáciu, že po ďalšej bete príde GM? Je to nejak skoro, nie?

iMartin
    Účastník

Takto masívne prerábanie systému sme tu ešte nemali. V každej bete sú nové a nové veci a niekedy ani nie drobnosti. Toto vyjde tak v októbri, takže ešte niekoľko betaverzii bude. Môj názor.

majdy
    Účastník

iMartin: asi máš pravdu.

MoRFi
    Účastník

Xavier: zrejme si tu ironiu nepochopil. bavime sa o tom ze ked prisla beta 4 tak ludia nadavali ze je to cele zle a ze po beta 4 pride hned GM, a aha ho, apple vydal beta 5 cca za tyzden.

Anonymný
    Neaktívny

Xavier: Od zdroja blizkeho Apple. Beta5 sa potvrdila, vraj ma byt aj Beta6 a potom GM. Nehovorim, ze to tak bude, ale 5-ka je tu, ako mi bolo povedane/napisane. Takze asi na tom nieco bude. Osobne je mi to uplne jedno, kedze si pockam na oficialne vydanie, betu nedavam, rad si ale precitam info z testovania a pozriem screenshoty. :)

Takze, testujte. :D

eraserv6
    Účastník

Morfi : Kde a kto tvrdil ze po bete 4 pride GM bo sa k tomu nejak neviem dopatrat :-))
    Mimochodom tie animacie su stale pomale :-)

fanthomas4
    Účastník

v iOS 7 beta 5 znovu funguje slovník, pribudla možnosť stiahnuť si len ten jazyk, ktorý potrebujete

Apple Mac
    Účastník

iOS7 beta 5 je ok, stale nie je pripojeny AirDrop cez Mac :(

Lens
    Účastník

Modra bodka pred nazvom updatnutych a nespustenych app

Xavier
    Účastník

Lens, to tu už bolo :)
    A mne sa teraz tie animácie zdajú byť celkom OK ;)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.