iOS 7.1

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Karol61
    Účastník (Participant)

iPhone mám niekoľko rokov a doposiaľ som sa nestretol aby mi zamrzol. Odkedy mám iOS 7.1 už druhý krát to zamrzlo a musím reštartovať. Má niekto tiež takú skúsenosť ? Neviem ale mám dojem, že Apple ide cestou kvantita a nie kvalita. Viem, že ich tlačí konkurencia. Ale to ich časom dostane tam kde je Win :-) šrot :-)

EdDy
    Účastník (Participant)

Wow, milujem trojriadkové prognózy na základe jedného faktu.

Way to go!

Karol61
    Účastník (Participant)

EdDy keď ich miľuješ tak si ich miľuj ale nezapájaj sa do niečoho čo sa ťa netýka a hlavne ak neodpovedáš na otázky. Presne kôli takým ľuďom ako ty s astáva toto fórum šitom chápeš ? :-)

iTuxx
    Moderátor

ja ich nemiľujem, tiez si myslim ze sa sustredili viac na kvantitu ako kvalitu. Ale to by urobil kazdy, kto by mal taky dopyt a zisky.

EdDy
    Účastník (Participant)

Nemyslím si, že tá poznámka bola hodná zakladania samotnej témy, o iOS ich je tu na prasknutie, tak nabudúce prehodnoť kvôli čomu je toto fórum také aké je ešte predtým, než založíš tému :)

jigga1411
    Účastník (Participant)

iPhone neni zazracny telefon ktory sa nikdy napokazi. Robil si upgrade cez kabel alebo OTA?
    Skus spravit hard reset, ak nepomoze restore, ak nepomoze tak restore bez zalohy. Su to klasicke postupy ktore by mali zabrat.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.