iOS 7.0.4

Domov Diskusné Fóra Nezaradené iOS 7.0.4

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Milan Gajan
    Účastník (Participant)

Ahojte, pozorujete niekto na iPhone4 nejaké zlepšenie odozvy alebo to ide rovnako ako na iOS 7.0.3? Osobne ma celkovo najviac vytáča na iOS7 že keď na zhasnuom iPhone stlačím powerbutton tak obrazovka sa rozsvieti tak za 0.5 sek – proste treba výrazne čakať kým sa ukáže „odomknúť prosím“, predtým netrebalo. A tiež keď spustím safari a hneď kliknem na lištu že tam chcem písať web adresu tak to tiež trvá nejaké 2 sekundy kým sa tam dá písať…

Dík za odpoveď :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Iphone4 je na iOS7 uz slaba masina, na to si budes musiet zvyknut, lepsie to uz asi nebude

Milan Gajan
    Účastník (Participant)

Viem – preto ho predávam za 250 Eur :D ale škoda že som ho kúpil teraz nový v spetembri, mal som ísť do 5ky no nechcelo sa mi dávať 200eur naviac, teraz už viem že som ich dať mal:(

q0s
    Účastník (Participant)

Aj tých 250€ je dosť veľa ;) Silne pochybujem,že sa nájde niekto,kto by dal takú sumu za 4

Milan Gajan
    Účastník (Participant)

Hej ale ido to že mám k tomu kúpenu predĺženú záruku na 3 roky vrátane mechanického poškodenia a tiež 3 obaly. Laicky a nečestne povedané ak ho o 2 roky práskneš z 10 metrov na kachličky a rozbije sa na cimpr campr más nárok na nový kus – a keďže o 2 roky už žiadny nový kus Iphone 4 nebude existovať musia ti vrátiť peniaze ( tak je to doslova napísané v zmluvných podmienkach).

darker
    Účastník (Participant)

Tak ho hoď o zem ty ,)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.