iOS 6 JailBreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 6 JailBreak

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Achnaton1: no ale ako cez OpenSSH, keď openSSH sa rozbiehava práve z cydie?

peto7532159
    Účastník (Participant)

Achanton1: je, ale iba tethered a iba na iPhone 4, iPhone 3GS a iPod touch 4 a Cydia je už aj na iOS 6
    bawy: Cydia už oficiálne podporuje iOS 6, iba na iOS 6 beta si Cydiu musel inštalovať a OpenSSH ti tam nainštaloval redsn0w

basman
    Účastník (Participant)
    Martin Knezović
    Účastník (Participant)

@bawy keď si už skúšal JB tak zistíš keď pridávaš select custom IPSW tak zistíš neskoršie že pri začiatku JB ti to dáva možnosť nainštalovať openSSH takze tak sa to robí. @peto oni sa pýtajú na JB na iOS 6 nepytali sa či je to na iPhone 4 alebo 4S. Alebo či je to tethered. Pýtali sa na JB na iOS 6 tak som im povedal aké sú s tým moje skúsenosti. :-)

bawy
    Moderátor

Achnaton1: aha už mi to je jasné na to som nemyslel, vďaka.

antypatya
    Účastník (Participant)

Ahojte…neviem ci som to dobre pochopil…existuje uz finalna verzia JB 6…ak ano mohli by ste mi dat link odkial sa to da stiahnut+navod? Este som to nikdy nerobil takze by som potreboval navod pre „lamky“ ;)…velmo dakujem

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Achnaton, dobre mienena rada – furt tu len nieco riesis, lepis, opravujes, spekulujes.

Ak sa chces neustale rypat v telefone namiesto toho, aby si ho pouzival, kup si Android. Alebo OpenMoko, tam sa zabavis este viac.

Seriously, bro :)

peto7532159
    Účastník (Participant)

antypatya: áno, ALE iba tethered (po vypnutí musíš zapínať cez PC/Mac) a iba pre iPhone 4, 3GS a iPod touch 4

ak máš aj napriek tomu záujem, tak tu je návod pre Mac:

How To: Jailbreak iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4G On iOS 6 Tethered With RedSn0w 0.9.15b1 [Mac OS X]

a pre Win:
    http://www.ijailbreak.com/how-to/jailbreak-ios-6-cydia-redsn0w-0-9-15b1-windows/

antypatya
    Účastník (Participant)

diky moc…ten praveze mam…to podla mna nie je finalna verzia kedze to treba zapinat cez PC…tak si este musim pockat….ale este raz dik za ochotu.

slavozv
    Účastník (Participant)

tu mas o buducnosti JB na iOS6 nejaku uvahu – vyber si podla svojho hw

The state of the iOS 6 jailbreak

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

@ Jozef Remen, díky za tvoju radu, ale nehaj si ju. Ja sa v iPhone a iPode budem vŕtať lebo ma to baví tak ako iných uživateľov iDevice. Neviem čo mi tým chceš poradiť ale o rady tohto tipu nemám záujem. Ak sa ti nepáčia moje témy, tak ich jednoducho preskoč. Ušetríš sebe aj mne zbytočne stratený čas písaním.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

cas by si usetril, keby si sa nesnazil ist hlavou proti muru :)

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Niekedy sa to vyplati ver mi ;)

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

A mna tie androidacke pi*o*ny nezaujmaju..su primitivne a nemaju u esenciu ako iPhone… A jozef nezabudaj ze Steve JObs siel tiez proti múru…a pozri sa aky odkaz zanechal

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ach ta mladicka naivita a snivanie :)
    Zrovnavat sa s mladym SJ chce hodne odvahy :D

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Kiez by si ty vedel…. :DDDDDD

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.