IOS 6 co poviete?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software IOS 6 co poviete?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    isimon
    Účastník (Participant)

mne osobne sa ios 6 nepaci tie mapy su na hovno atd.

JFK.
    Účastník (Participant)

super téma :DDD
    ako sa máš isimon?

isimon
    Účastník (Participant)

mna osobne zaujima co si o iose myslite
    a mam sa super

The Van Der Dark
    Účastník (Participant)

Tie mapy sa mi nezdajú až také ´´super´´ ako prezentovali. Ale napr. všimol som si že rýchlejšie odosiela správy, už sa dá aj odmietnúť hovor, čo by som komentoval ako: KONEČNE a je tam aj funkcia nerušiť. Tá je tiež celkom fajn, je to o niečo viac ako keď si dám tichý režim.
    Ja osobne ho pokladám za celkom dobrý.

MoRFi
    Účastník (Participant)

ale ved odmietnut hovor si mohol stale. Stacilo 2x stlacit power button alebo volume button….

update hodnotim pozitive. mapy su sice skarede ale potesi navigacia v zakladnom baliku(iba cez mobilne data)
    pozorujem dlhsiu vydrz baterie
    zlepsena rychlost safari
    panorama (od iphonu 4S)

tak ako kazda nova verzia iOS ma nejake nedostatky, ja najcastejsie pozorujem ze mi telefon najprv zasignalizuje prichod spravy, o sekundu zase a vtedy sa aj ukaze na disp.

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)
    mk01
    Účastník (Participant)

stale nerozumiem nespojenemu address baru so search barom.

marianlapos
    Účastník (Participant)

A vie niekto ako v iOS6 v iTunes Match vymažem pesničku? V iOS5 to šlo ale v 6ke nejak neviem nájsť.

odklizec
    Účastník (Participant)

Marian, kolik dotazu na toto tema jeste hodis? Pokud ti nejde swipe left/right, tak asi neco posrali. Napis Apple.

Obecne receno, iOS6 je zatim asi nejmene povedeny iOS. Uz jsem zaznamenal 3 docela blbe chyby, coz se mi doted s zadnou jinou verzi iOS nepovedlo.

Moje bugy:
    1) Local Weather panel nejde vypnout, pokud si clovek v restrictions zakaze zmeny lokalizacnich sluzeb.

2) Guided Access obcas nerozezna triple click, takze se neda zrusit a je nutny restart telefonu. Stalo se mi uz 2x z 5 pokusu pouzit GA!

3) Autobrightness na 4s nefunguje, nebo po nejake dobe vypali brightness na max. Na 4ke funguje jako predtim.

JFK.
    Účastník (Participant)

1,Prečo si dávaš restrictions? :|
    2,Načo ti je tripple-click?
    3,Toto nejak moc nerieš, funguje to…nechaj ho v strede a zapni auto-brightness.

odklizec
    Účastník (Participant)

1) Lebo medved? ;) Je uplne fuk, proc si davam restrictions. Je tam proste bug, ktery v iOS5 nebyl.

2) Triple clickem se guided access mode zapina a vypina. Akorat ze pri pokusu ho vypnout se proste triple click nekdy nezaregitruje

3) Nevim, proc bych mel vypinat neco, na co jsem zvykly? Zkratka to na 4s s iOS6 nefunguje a na iOS5 fungovalo?

Vsechny chyby jsem zareportoval, uvidime, jestli je vyresi? Jsou to proste chyby a hotovo. Nevim proc mam jako zakaznik hledat workaroundy?

JFK.
    Účastník (Participant)

to je pravda, bežný uživatel by také workaroundy hladať nemal…a v 3, som nevravel aby si to vypol, len nechaj ten slider v strede…
    ale tá 1, znie strašidelne, tajuplne…
    „1) Lebo medved? ;) Je uplne fuk, proc si davam restrictions.“
    http://bit.ly/nGIpXv
    (a teraz ma napadla asociácia s tvojim nickom = scary as hell)

odklizec
    Účastník (Participant)

Co mi pomuze slider v strede, kdyz se brightness automaticky neprizpusobuje aktualni situaci? Zkratka to na 4s aktualne nefunguje a na 4ke ano. A proc pouzivam restrictions? No protoze to iOS umoznuje a mi to vyhovuje ;)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.