iOS 6.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    Dreamer
    Účastník (Participant)

Moje osobne skusenosti s iOS 6.1 su,ze sa mi na iPhone 4S vyrazne zvysila vydrz baterie. Nastavenia mam tak isto + je omnoho rychlejsi oproti 6.0.1, ktory som mal predtym :)

q0s
    Účastník (Participant)

Tak na mojej 4S som nejake zmeny nepostrehol.Myslim,ze bateria je v lepsom stave,vydrzi dlhsie, ale rychlost podla mna rovnaka

Risko
    Účastník (Participant)

To o tej výdrži batérie bolo už všade možne diskutované a prišlo sa na to, že jediné čo Apple spravil je že zariadenie na 6.1 ukazuje 100% omnoho dlhšie ako doteraz (čo vytvára dojem že zlepšili výdrž) ale konečná výdrž je viac-menej rovnaká. Mne na iP5 spadlo zo 100% asi po pol-trištvrte hodine browsovania, ale na konci dňa som s batériou skončil takisto ako na 6.0.1

q0s
    Účastník (Participant)

JJ,pravda. Mne tiez po 35 min browsovania sa „vybil“ o 1%,ale potom to islo normalne,takze asi fakt ziadne zlepsenie.Ale s vydrzou som tak-ci tak spokojny :)

Dreamer
    Účastník (Participant)

No mne sa predtym za noc vybil o 10 percent a teraz o 2 percenta. Podla mna to nieje iba o zobrazovani. To o niecom hovori. Moj priklad: Rano 7:00 – 98 percent. Cez den iMessaging, nejake par minutove hovory. nejake pripomienky, navigoval som sa 1.5 hodiny so sygicom. Pozeral som pravidelne maily. A nieco aj na safari a 4 kratke videa na youtube. Tot vsio. Prisiel som domov o 17:00 a baterka na 39 percent. Tak mi nehovorte o dlhom zobrazovani 100 percent. Ja ked niecomu nerozumiem,tak nepisem nezmysly ako vy.

Risko
    Účastník (Participant)

Jediný kto tu nerozumie o čom hovorí si tu ty, my sme tu písali len z vlastnej skúsenosti. To, že sa ti cez noc vybil o 10% je každému jasné že v normále nie je, takže jediné čo update u teba spravil je že výdrž vrátil do normálu. Okrem toho každé iDevice reaguje na updaty inak, takisto ako polovica ludí sa sťažovala na slabú výdrž u 6.0.2 druhá polovica zasa nie. Môžem ti poslať linky kde sa o tomto ‚predĺženom‘ 100% diskutuje, ak neveríš nám dvom.

Benne
    Účastník (Participant)

najdite si clanok o tom ako funguju baterie a zobrazovanie zvysku baterie v % (nechce sa mi to hladat,sry :) V skratke, je to len odhad, nikdy to neni presne cislo, takze je zbytocne sa nad tym vzrusovat. Vydrz baterie by som hodnotil min po tyzdni intenzivneho pouzivania.

Xavier
    Účastník (Participant)

Zmenila sa lockscreen (miniprehrávač pri dvojkliku) zároveň je tam taký tenký pásik, ktorý sa mení vďaka akcelerometru (akoby odlesk – čosi ako na koliesku na zvýšenie hlasitosti). A dosť sa mi zhoršil signál na 4S! Tá pošahaná anténa je otras…

Dreamer
    Účastník (Participant)

Tak ako vidim, tu ma kazdy iny problem. Mne sa vyriesil problem s baterkou a s antenou som problem nikdy nemal ani so signalom.
    @mozno by to chcelo zmenit operatora :)

win2mac
    Účastník (Participant)

Mne vezme 3-rocny 3GS za 24 hodin 10% kapacity baterie (po celom dni mam 90%, z toho hodina prace s phonom) :) iOS 4.2.1 :)))

MoRFi
    Účastník (Participant)

win2mac: stara dobra klasika :)

Dreamer
    Účastník (Participant)

@ win2mac.
    Ale ja mam iPhone nato aby som ho pouzival nie ho mal ako vo vyklade. To si mozem rovno aj Nokiu kupit a baterka mi vydrzi tyzden. Ale ja pouzivam navigaciu ked treba. Neustale zapnute 3G alebo wifi. Lokalizacne sluzby, push notifikacie. Kupil som si ho nato aby som ho pouzival naplno,inak to podla mna nema vyznam. Ze mi vydrzi baterka den a pol? Nevadi. Sak ktoremu smartfonu dnes, ktory sa skutocne pouziva vydrzi dlhsie?

Benne
    Účastník (Participant)

uz je vonku 6.1.2, popis : Fixes an Exchange calendar bug that could result in increased network activity and reduced battery life.

MoRFi
    Účastník (Participant)

LOL, kazdy tyzden novy update?

Benne
    Účastník (Participant)

radsej kazdy tyzden ako raz za pol roka a bez riesenia, len moj nazor…

igino
    Účastník (Participant)

No mňa 6.1.1 na iPade mini sklamala výdrž batérie. Teda nieže by vydržala menej než je v tech. dátach uvedené, ale s odretými ušami som na 6.1.1 dosahoval 10 hodín. Naproti tomu s predchádzajúcim fw som fungoval minimálne 13-14 hodín a môj extrém bol raz 17 hod 23 minút pri nonstop zanputej wifi, browsovaní a pozeraní videa. To bola paráda.

Benne
    Účastník (Participant)

placebo efekt… vsetci stale budu dokola riesit vydrz baterky a prijem signalu :D

bloko
    Účastník (Participant)

a spominat ako to fasa islo a teraz uz je to na p….

JFK.
    Účastník (Participant)

riešiť výdrž baterky kým sa spontánne bez príčiny sám nevybíja je hovadina… načo si tým zaťažovať hlavu?
    a nechápem prečo vám vadí že vychádzajú updates častejšie, veď ak je nejaká chyba tak je fajn, že sa to vôbec snažia opraviť :D čo to majú nechať tak? *sigh*

Benne
    Účastník (Participant)

teraz je v mode nadavat na Apple, aj ked bude rozdavat peniaze na ulici, tka to bude zle, z principu :D A samozrejme za to moze to, ze maju ineho CEO atd, ved vies…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.