iOS 6.1.2

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    dano767
    Účastník

Dobry den, mam otazku ohladom toho, ze ked si dam teraz iOS 6.1.2 a napr. nebude mi to dobre fungovat alebo sa mi to jednoducho nebude pacit, tak je mozne prejst potom spat na iOS 5.1.1 ?

Myslim tak, ze iPhone dam obnovit zo zalohy alebo dam restore a nasledne obnovit zo zalohy…?

Mam iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B206)

Takisto sa chcem opytat na samotne iOS 6.1.2 alebo iOS 6, ake s tym mate skusenosti, ci vsetko funguje tak ako ma? (okrem tych nestastnych map) :)

Dakujem za odpovede.

howoarang
    Účastník

Myslim, ze okrem tých map, bude vsetko lepsie.

shadower
    Účastník

mapy su hrozne inac je ten IOS super …ak chces prejst spat napr. na 5.1.1 tak jedine si urobit zalohu ale shsh este ked mas 5.1.1 aby si potom mohol downgrade urobit, to najdes na google …

eraserv6
    Účastník

Zalohu SHSH pre 5.1.1 uz neurobis pokial si nemal predtym JB a aspon raz za cas si neotvoril Cydiu.
    Ak updatnes na najnovsi iOS, bez zalohy SHSH sa na 5.1.1 uz nevratis

win2mac
    Účastník

1. Zalohu SHSH je mozne urobit aj bez JB cez TinyUmbrella
    2. Zalohu SHSH na danu verziu iOS je mozne urobit len v case kym Apple danu verziu podporuje, t.j. SHSH podpise. Verzia 5.1.1 je uz out, takze ak SHSH nemas mas smolu.
    3. Bez SHSH downgrade z 6.x nie je mozny pre ziadne iZariadenie. Pre vacsinu iZariadeni s procesorom A5 ani s nimi.

V tvojom pripade (iPhone 4 bez S), ak mas odlozene SHSH pre iOS 5.1.1 tak by to ist malo, ak ich nemas tak nie.

nick77712
    Účastník

urcite si daj 6.1.2… iphone ti pojde lepsie,rychlejsie ale nezabudni si všetko ZALOHOVAT !! inak všetko z iphonu stratíš

howoarang
    Účastník

a kedze v iOS 6 su tie mapy „nic moc“, v app store je zdarma dostupna aplikacia google maps, alebo na US apple store je aj google earth.

dano767
    Účastník

Dakujem za odpovede a rady. Zalohu SHSH nemam, takze uz nebudem moct ist downgrade, ale tak pisete, ze iOS 6 a viac je dobry, tak dufam, ze nebude ziadny problem.

Viem, mapy sa daju jednoducho vyriesit appkou, takze to mi nevadi, to je vyriesene.

Tak dakujem este raz za odpovede.

Exupery
    Účastník

Mám takýto problém ? mám nový iphone 5 IOS 6.1 ….nechcem IOS 6.1.3 …. stiahol som si IOS 6.1.2 a skúšal cez iTunes restore ….chyba 3194 ? poradte ako dostanem IOS 6.1.2 do tej mojej 5ky ? Dakujem

eraserv6
    Účastník

Bohuzial nijak

Exupery
    Účastník

ale to je blbosť ??? ked nemám IOS 6.1.3 ale len 6.1 tak sa to nejak určite dá aby som tam dostal IOS 6.1.2 ???? :(

eraserv6
    Účastník

Opakujem, nijak

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.