iOS 6.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    inspektorko
    Účastník (Participant)

Ahojte, iOS 6.1 je vonku.
    Ak mozete, skuste niekdo na updatnut iPad na 6.1 a napiste, ci sa daju urobit v App store/purchased -HIDE PURCHASES, to co islo v iOS5 .Vdaka

fanthomas4
    Účastník (Participant)

Super dik za info… Kks veľkosť 83mb a potrebuje voľných 994mb ach jaj

Účastník (Participant)

„iOS 6 is the world’s most advanced mobile operating system, and with nearly 300 million iPhone, iPad and iPod touch devices on iOS 6 in just five months, it may be the most popular new version of an OS in history,“ said Philip Schiller“

Schiller je vtipkár, nazvať iOS 6, ktorý priniesol pre užívateľov minimum vylepšení a viac problémov ako úžitku, najpokročilejším mobilným OS na svete ?

christopher
    Účastník (Participant)

Ja si myslim, ze maju personal, ktory tam je len na to, aby vymyslal taketo ,,povzbudzujuce“ vety :D Inak uz aj nasi susedia vedia pouzivat LTE (HU)…

Crossman
    Účastník (Participant)

No takže niekde v kútiku som čakal, že iOS 6.1 prinesie niečo viac ako tie 4 zmeny čo boli popísané pri update… Pozitívne vnímam zrýchlenie ale tam to aj končí… Súhlasím s Petersonom a zároveň dúfam, že tie malé zmeny boli spôsobené tým, že intenzívne pracujú na iOS 7…

inspektorko
    Účastník (Participant)

Ludia co ste updatovali iPad na 6.1 prosim napiste, ci sa daju urobit v App store/purchased -HIDE PURCHASES, to co islo v iOS5, na tom zalezi , ci pojdem do updatu.Iphone uz mam na 6.1 ale hide purchases nejde.Nechapem , preco to v iOS6 zablokovali.
    Update: Hide purchases sa neda urobit, ostavam s iPadom na 5.1.1

marianlapos
    Účastník (Participant)

Inspektorko mne to funguje normálne len to dlhšie načitáva. Mám iPhone 4s iOS 6.1

bobo355
    Účastník (Participant)

Pravdepodobne v tejto verzi odstranili dost velku „bezpecnostnu“ dieru vdaka ktorej islo instalovat app bez appstore, jailbreaku a podobne…

cecuch
    Účastník (Participant)

Neviem ci je to fičura uz starsich iOS ale ked si na iPade v Safari kliknete na „vyhladavat“ tak nad klavesnicou sa objavi moznost „najst na stranke“.

inspektorko
    Účastník (Participant)

to marianlapos > neviem ci si ma spravne pochopil, nejde o zobrazenie purchases ale HIDE /cize skryt jednotlive stiahnute aplikacie, aby nezaberali miesto v purchased, v iOS5 sa to robilo tak, ze si nad aplikaciou v purchased presiel prstom vpravo a ukazalo sa cervenym HIDE.O toto mi ide, ak Ti to funguje, velmi Ta prosim, napis ako to mam urobit.Vdaka.
    Update: Hide purchases sa neda urobit, ostavam s iPadom na 5.1.1

bawy
    Moderátor

cecuch: tak toto tu už bolo dosť dlho :D

cecuch
    Účastník (Participant)

:D a az teraz som si to vsimol

Dreamer
    Účastník (Participant)

@bobo355

to sa ako s tymi appkami da robit?

Dreamer
    Účastník (Participant)

Dokonca je na iOS 6.1 neviazany JB hotovy. A podla zahranicnych serverov dostupny uz tuto Nedelu :)
    Sorry pre vlastnikov tychto zariadeni:
    iPhone 2G
    iPhone 3G
    iPod Touch 1G
    iPod touch 2G
    iPod touch 3G
    iPad 1
    Apple TV 3

P4r4doX
    Účastník (Participant)

@Dreamer
    Ak dostanes iOS 6 na hociktore zariadenie, co si napisal (okrem ATV), si pan :D

igino
    Účastník (Participant)

Paradox: on napísal, že práve majitelia týchto zariadení majú smolu, nie že to tam dá.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Ja viem, ale narazal som na to, ze na tych bulvarnych serveroch pisu, ze majitelia tych zariadeni maju smolu a pritom na ne iOS 6 ani nie je.

JFK.
    Účastník (Participant)

Dokopy žiadne zmeny, škoda :D som myslel, že s niečim fakt prídu -_-
    Peterson negativista, nesklamal :D

win2mac
    Účastník (Participant)

… and next comes jailbreak :)

evasi0n.com

Benne
    Účastník (Participant)

tak ja cakam zmeny v iOS7, nie v update iOS6, co by tam mali menit ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.