- Toto téma obsahuje 66 odpovedí, 26 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 4.1 vonku
Mam iPhone 3G. Nainstaloval som 4.1 (zil som v tom ze uz je JB :D – asi som si to zmylil s 4.0.1). A teraz by som to rad vratil na cokolvek jailbreaknutelne, pretoze ho vobec neviem aktivovat. (Dostanem spravu typu nepodporovana simkarta).
Dakujem! :-)
zerox : http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.1-to-ios-4-3.1.3-3.1.2-how-to-guide/
Ale mimochodom je ti jasne ze aby si iphone jailbreakoval skor ho musis aktivovat
Vdaka, podarilo sa mi to restornut na 3.1.3, takze som spokojny :-) Sice ho momentalne pouzivam ako iPod, ale aj tak :-)
tak tiez som sa po par dnoch vratil k 3.1.3
mal som problem s datami, 3G ani Edge mi vobec nebezali (v inom telefone s rovnakou SIMkou ano), na internet sa islo pripojit len cez wifi… skoda
EDIT: vyzera to tak, ze mam len spraveny zly backup, pretoze po cistom update (bez synchronizacie) na 4.1 vsetko bezi ako ma. mate niekto podobnu skusenost ?
v poslednej dobe je moj iphone 3gs hrozne pomaly a dosekany a neviem si vysvetlit preco
vedeli by ste mi poradit ako to mozno zlepsit okrem cisteho restore, ktory nechcem robit hlavne kvoli tomu, ze sa mi uz nechce po sty krat hrat angry birds odznova :D
velakrat je telefon tak dosekany, ze kym sa aj odblokuje alebo nieco spusti tak sa na chvilu sekne a az potom zareaguje a dost ma to stve…firmware je 4.1….nemam jb…skusal som vypnut aj vsetko v multitask docku, ale aj tak ho to nespravilo sviznym ako by mal byt
jedine co ma teda napada ci by nemohol byt problem v tom, ze volnej pamate mi uz ostava len nieco cez giga a ci tomu nemoze vadit vela hier a aplikacii v iphone (dokopy zhruba 100 apps or games)
dubak ja som mal podobne problemy a spravil som cisty restore,z DFU mode… Je to o nieco lepsie, ale aj preto,ze som si dal hudbu na iPhone konvertovar na 128kbps a to usetrilo dost miesta. Tak skus aspon to spravit,ak uz si nespravil. Na druhej strane aj teraz mi sem tam sekne iPhone, pri odblokovani na sekundu a tak,ale je to lepsie ako predtym. Predtym som mal nervy, ked mi 4 – 5 s nesiel odblokovat iPhone… Ale zase som mal asi tri obrazovky folders a plno mp3 a filmov a volnych som mal asi 500MB alebo tak. Teraz mam volneho miesta asi 8GB, mam tam len veci, ktore naozaj vyuzijem a par navyse. Skus to trosku obmedzit aj ty,mozno to bude lepsie ;)
no s tou hudbou by sa to mozno dalo, ale tie aplikacie a hry som uz fakt vyhadzal vsetky co netreba a tieto prosto pouzivam stale no nieco skusim diki