iOS 4.1 vonku

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 67 )
  • Autor
    addamz
    Účastník (Participant)

A tvrdil niekto ze tam ma byt nieco nove? Ved to ma riesit chyby, pridat game center a pre 4ku HDR.

kordas
    Účastník (Participant)

uz ho taham do mojej 4ky..som zvedavy ci sa ta rychlost da pocitit a este HDR ma zaujima

Adrian91
    Účastník (Participant)

Nezdá sa Vám že batéria sa tak rýchlo nevybíja?

mayoxy
    Účastník (Participant)

to HDR je len pre stvorku ?! :( do frasa. som si myslel ze na 3gsku to vyskusam :( damn

Benne
    Účastník (Participant)

a kde ste kto citali o tom,ze hdr bude na 3Gs ? nikde to nieje spomenute,len 4ka. No ale som zvedavy,teraz sa mi 3Gs jemne zadrhava niekedy,tak skusim cez DFU nahodit novy iPhone, som zvedavy, ci to bude ok…

zero0x
    Účastník (Participant)

Hm, chcel som si to vyskusat, tak som svoj iPhone 3G upgradol na 4.1 :-)

Teraz ho nejde ani aktivovat – nepodporovana SIMka.

Da sa uz urobit Jailbreak & unlock na 4.1 ?

Hurfo
    Účastník (Participant)

:-D pokial viem neda a mas to napisane na prvej strane.

„Pozor, updatuje sa baseband cize uzivatelia ktori potrebuju unlock zatial neupdatovat
    http://iclarified.com/entry/index.php?enid=11548“

addamz
    Účastník (Participant)

Fuha:

There’s currently no known way to revert your baseband — if you update your baseband you’ll lose the ultrasn0w unlock, possible forever.

Ze mozno na vzdy, to dufam ze nie. Unlock potrebujem bez toho nemozem dat iOS 4.1 na moje 3G.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Inak AtTack3r… Stale si na tomto fore JEDINY kto spamuje o tom aky je iOS4.1 strasne na h*vno na 3G.
    Vzdy a stale tu pises dookola tu istu – zatial nicim nepodlozenu – vec. Tak uz daj konecne nejake cisla/fakty alebo si chod kupit ten tvoj vysnivany HTC a nevnucuj ludom svoj subjektivny nazor.
    Nemam 3G takze ja neviem ako to chodi na tomto telefone. Len mi je divne ze zatial tu nikto nepotvrdil tvoje tvrdenia.

Účastník (Participant)

Po update na iOS 4.1 mi funguju na BT sluchadlach tlacidla dopredu/dozadu (vtedy fungovalo len play/pause)…

Sagittarius
    Účastník (Participant)

Mam 3G, vcera som updatol na 4.1

Najskor sa zmienim, ze jailbreak pomocou redsn0w nejde, chcel som si odomknut percenta baterie, a multitasking.

Ako pise niekto vyssie, uz to chce novy iPhone :)

Ano, mal som ho aj na predoslych verziach iOSu, a na 3G-cku.

Rychlost je velmi dobra, nic nieje spomalene, ani podobne chyby sa zatial neobjavuju.

Restore som urobil cez DFU, a ani po obnove zalohy nieje nejako moc pomaly, cize je to krok vpred.

Len tie percenta baterie mi chybaju…skoda

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

A ako je mozne ze ja JB nemam a mam percenta baterie? :-)
    Settings / General / Usage / Battery Percentage ON

Sagittarius
    Účastník (Participant)

A mas 3G ?

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

GS :/

Sagittarius
    Účastník (Participant)

Tam bude ten zadrhel :)

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Aj tak by mi JB za to nestal… :)

babo
    Účastník (Participant)

ked niekto chete iOS 4 (cize 4.1) a nechete este menit svoj stary dobry 3G a hovorite si, ze na iPhone 4G mate este cas, tak jednoznacne instalujte 4.1 cez DFU.
    Dalsi dvaja kolegovia dali na 3G 4.1 vcera vecer cez DFU, je sice o trochu pomalsi, ako 3.1.3, ale rozdiel mi pride smiesny. A je to podla mna rychlejsie ako 4.0 po DFU

na svoj 3GS som este nedal, tam zvazujem, ci pojdem cez DFU, ale asi ano, je to tak vzdy istejsie :)

AtTack3r
    Účastník (Participant)

pre sleepwalkera : citujem babo “ je sice o trochu pomalsi, ako 3.1.3 “
    pozri si fora inde ako na macblogu jak to hodnotia – nie len slovenske

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

a isto si si vsimol aj dokoncenie jeho vety: „ale rozdiel mi pride smiesny“ ;)

AtTack3r
    Účastník (Participant)

dobre, ale tak on neni mozno taky pouzivatel ako ja..ked sa mi nacitava settings, ktore pouzivam kazdu pol hodinu, o 1-2 sekundy dlhsie ako na 3.1.3. tak mi to pride pomalsie….tak isto sa tam nacitava dlhsie aj kalendar a notes

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 67 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.