Internet iPad 2

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #81642
    johanias
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    keďže za chvíľu by mi mal prísť iPad 2 3G tak by som sa rád spýtal a nechal si poradiť, ktorý mobilný internet by bol najvhodnejší. Uvažoval som o kreditnom internete pretože nerád by som sa viazal na niečo čo ešte neviem ako využijem a či stačí ibá dátová služba alebo by bolo dobré zobrať aj telekomunikačnú?
    Máte osobné skúsenosti s nejakým internetom?
    ďakujem za odpovede

    #287873
    denton
    Účastník (Participant)

    Hlasovu sluzbu nemas ako na iPade vyuzit, takze staci iba datova, ale to ti asi operator neumozni :). Kreditny internet neodporucam, lebo tam by si sa nedoplatil.
    Osobne odporucam zobrat od Orange Pausal start alebo Zakladny pausal, ktore nemaju viazanost a ani mesacne poplatky a ku tomu http://www.orange.sk/web/internet/internet-v-mobile/o-sluzbe2.html bud ten 1GB alebo 2GB program.

    #287877
    chipy999
    Účastník (Participant)

    No,ja som presne kvoli tomuto volal do Orange a ponukli mi cisto datovy pausal 600MB za 4€,s tym,ze sa da vyuzit navysenie o dalsich 600MB za nejake 3€ vzdy,ked to potrebujes.Z mojich rocnych skusenosti s iPadom myslim,ze tento objem dat bohate staci.

    #287928
    johanias
    Účastník (Participant)

    Pôvodne som uvažoval nad týmto http://www.orange.sk/web/internet/kreditny-internet.html , ale asi skúsim najskôr internet od O2 na mesiac zadarmo aby som vedel koľko dát v priemere miniem a následne sa rozhodnem čo bude výhodnejšie. Zatiaľ dík…

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.