Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Inštalacia Microsoft Office 2011 pre Mac
- Toto téma obsahuje 14 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od
nestresuj.
-
AutorPríspevky
-
14. augusta 2012 o 22:54 #87799
Katarina Hlinkova
Účastník (Participant)Zdravím :)
prosím vás o radu ohľadne inštalácie softweru Microsoft Office 2011 pre Mac. Mám macbook air a dnes som si stiahla (cez ISIC zľavy) softwer ktory ale nejde spustiť. Som si istá že sa stiahol,ale ako náhle chcem pokračovať v inštalácii tak mi vyskočí upozornenie,že ho nemožno otvoriť, pretože to je od neznámeho autora,
a že ich bezpečnostné preferencie umožňujú inštaláciu aplikácií iba z obchodu App Mac a určených autorov.
Macbook je kupovaný v USA v apple store (ak to pomôže). Vie mi niekto poradiť, ako mám postupovať? …Pls.14. augusta 2012 o 22:57 #321826MoRFi
Účastník (Participant)Systemove nastavenia – bezpecnost a sukromie – ak mas dole zamknutu kladku otvor ju a zmen si polozku Povolit aplikacie stiahnute – odkialkolvek.
15. augusta 2012 o 5:02 #321863Katarina Hlinkova
Účastník (Participant)Ďakujem veľmi pekne, hotovo! :)
15. augusta 2012 o 8:05 #321867MoRFi
Účastník (Participant)Ak mozem poradit odporucam pages a number namiesto wordu a excelu. Office je v macu uplne nepriehladny. Co som vsak v pages ani v numbers nenasiel je autokorekcia pisaneho textu.
15. augusta 2012 o 21:07 #321968Katarina Hlinkova
Účastník (Participant)Samozrejme všetky rady prijímam, avšak či im budem rozumieť to už je druhá vec :D Nie som žiaden IT profík, to skôr naopak. No ale ako sa tak pozerám tie pages som si už inštalovala,no numbers nie,zatiaľ to nijak obzvlášť nepotrebujem (dúfam).
A ešte ak by si mi vedel poradiť, keď sa vrátim k tomu Officu,tak ako som spomínala, že HOTOVO, ani zďaleka to nebolo hotovo, začalo sa to inštalovať a inštaluje sa to ešte aj v tomto momente :D to asi nie je úplne v poriadku? Či? :D ….Zobrazuje mi ešte nejakých 23 hodín inštalácie a zrejme to brzdí preto,že som surfovala na nete,nie že by som bola taká šikovná a prišla na to sama,ale vyskakovala mi tu taká bublina,ktorá ma na to upozornila, samozrejme som v tom momente prestala,ale aj tak ma na to stále upozornuje. (všetko je pozatvárané). Myslíš že by som mohla odpojit internet? A ak ho odpojím, nezastavím tým inštaláciu? Netuším ako je to prepojené, tak sa pýtam aj na maličkosti. Každopádne ďakujem aj za doterajšie rady :)
15. augusta 2012 o 22:37 #322000MoRFi
Účastník (Participant)Urcite instalacia nemoze trvat niekolko dni :D Odporucam ukoncit instalaciu. Restartovat macbook a instalaciu spustit nanovo :)
16. augusta 2012 o 4:47 #322025Katarina Hlinkova
Účastník (Participant)AHA :D ok, už to mám, NAOZAJ. Ďakujem za spoluprácu :)
16. augusta 2012 o 9:03 #322032sairik
Účastník (Participant)MoRFi akoze nic v zlom, ale jak mozes povedat je office pre mac je neprehladny ?
tiez som bol odhodlany, ze tam strcim iwork, ( air mam mesiac ) aj sa tak stalo no pozeral som nato jak tela na nove vrata ! je to nieco uplne ine, kto ma cas sa stym hrat tak nech sa hra, ja potrebujem hned robit :) takze som dal office pre mac a je to to same co na windowse , takze ja mozem len odporucat ;)16. augusta 2012 o 12:57 #322046MoRFi
Účastník (Participant)Potreboval som pouzivat excel a myslel som ze porodim. Nainstaloval som si pages a numbers a je to lepsie. Mas uz nejake nadefinovane templates ktore su celkom good. Tiez som nemal cas sa hrat ale excel pre Mac bol pre mna porod. Word moze byt este celkom OK. Myslim ze tieto apps od apple su aj lacnejsie. A posledna sprava z dnesneho macblogu, Microsoft neplanuje upgrade na MBP retina co urcite potesi majitelov novych MBP kt. chcu pouzivat office.
18. augusta 2012 o 13:32 #322268gman
Účastník (Participant)@MoRFi, ktory Office, resp Office na win alebo mac je rovnako neprhladny vsade :) najma vdake jeho „intuitivn emu“ ribonu :D
22. augusta 2012 o 17:25 #322720palo s.
Účastník (Participant)Morfi, o autokorekcii v pages neviem, ale aspon tam funguje kontrola slovenskych preklepov. V msoffice 2011 kontrola slovenciny chyba a asi od microsoftu ani nikdy nepride
22. augusta 2012 o 20:12 #322733MoRFi
Účastník (Participant)Prepac zle som sa vyjadril, autokorekciou som myslel opravovanie preklepov. To som akosi nenasiel lebo poslednu dobu ma dokumenty na mojom macu nejak obchadzali :)
22. augusta 2012 o 20:22 #322734raiden
Účastník (Participant)posledny iWork je z roku 2009 ci som krippel v hladani? :)
22. augusta 2012 o 20:24 #322735cthulhu
Účastník (Participant).
10. novembra 2013 o 0:49 #369762nestresuj
Účastník (Participant)ked spustim instalaciu odomkol som aj ten zamok a aj tak mi to vypise ze nieje mozne nainstalovat na disk co stym?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.