ahojte potreboval by so pomoct s instalaciou MAC OS X 10.5. kupil som si powerbook s verziou 10.4 a chcel by som nainstalovat mac 10.5 leopard. nakolko nemam este skusenosti s apple a macom tak by som vas chcel poprosit o pomoc. dakujem
no ja nemam instalacne DVD a ked som si chcel stiahnut z netu OS tak mi to nejaku blbost stiahlo…mohol by si mi poslat nejaky link z kade by som mohol stiahnut operacny sytem ktory ked napalim sa bude dat instalovat
Bratu myslím, že ti to tu locknú veľmi rýchlo, nemajú radi takéto témy, kde sa priznávaš ku sťahovaniu z netu…to vieš, kradnúť sa nemá. Inak ako stiahnuť to ale nezoženieš, iba ak by ti to niekto predal alebo napálil a tak…potrebuješ inštalačné DVD, ale to vieš. Hľadaj, bojuj…
Dušan, úprimne, ja by som si tam možno radšej nechal toho Tigra (10.4). Ak máš nejaké problémy s Mac OS X ako takým, tak ti upgrade na 10.5 sotva pomôže. Skús radšej sformulovať svoje problémy konkrétnejšie a radi ti poradíme. Časom zistíš sám čo ti môže upgrade na 10.5 priniesť, ale môj osobný názor je taký, že veľa toho teda nie je. :-)
OK takze chcel by swom si sem si sešm dat Microsoft office ale ten ide iba od verzie 10.5 a pri tom by som sa chcel zbavit programov v powerbooku ktoru tu niesu potrebne nakolko som si ho kupil a mam tam programy ktore vobec nepouzivam a ani neviem ci su potrebne alebo nie.
Programy ktoré nepoužívaš jednoducho hoď do koša – tak sa na Mac OS X programy odinštalovávajú. Daj sem zoznam a niekto ti odpovie či to potrebuješ alebo nie, aby si nevyhodil čosi užitočné. :-)
Čo sa týka MS Office tak sa skús poobzerať po verzii 2008, mám pocit že tá by mohla šlapať aj pod Tigrom len neviem či sa dá vôbec ešte niekde kúpiť… Mac OS X 10.5 sa ale dá kade-tade zohnať na internete či už legálne alebo “ináč” – nechám na teba.
Autor
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!