Instalacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Instalacia

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    ZikoSk
    Účastník (Participant)

Zdravím mam Iphone 3G. Chcel by som sa spýtať či je nejaký spôsob ako hry alebo aplikácie mám nainštalovať s PC do Iphonu. dik

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Nainštaluješ len tie čo máš v iTunes. Ak chceš stahovať hry zadarmo z netu a potom si ich dať do iphonu potrebuješ jailbreak.

ZikoSk
    Účastník (Participant)

Stačí mi iba jailbreaknúť Iphone?

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Plus ešte musíš doinštalovať nejakú utilitku do iTunes ak sa nemýlim alebo také niečo. :) použi Google.

ZikoSk
    Účastník (Participant)

Cez google som hľadal 3 dni. :) Všetko je písané cez hackulo.us a Instalous lenže to už neexistuje :)

peto7532159
    Účastník (Participant)

áno, to je neskutočné ako nás tí vývojari zdierajú, kto to kedy videl platiť im za prácu a ešte k tomu tie ceny, tých 0.89€ ma asi zruinuje

odklizec
    Účastník (Participant)

Jen ho nechte, at se trapi. Nakonec prijde na to, ze na 3gecko stejne zadne aktualni hry stejne neda a nerozbeha :)

ZikoSk
    Účastník (Participant)

Nejde mi o drobné peto ;) ale 5€ za hru na mobil je troch moc. By si sa divil kolko „aktualných hier ide na 3G :3

iMartin
    Účastník (Participant)

Za 5 € máš už dosť drahú hru, to je fakt. To už skoro ako dva študentské obedy! Za ten čas, ktorý stráviš hľadaním spôsobu ukradnutia tej hry, si mohol mať zarobené na niekoľko ďaľších.

V reálnom obchode tiež kradneš, keď niečo veľmi chceš a nie si ochotný za to zaplatiť?

FilipHreus
    Účastník (Participant)

A 2,80€ alebo koľko za cigarety neni veľa? A vydržia ti tak deň. Tú aplikáciu už budeš mať stále.

kitko
    Účastník (Participant)

Prehravac mp3 na Palm OS stal 25 dolarov. Nehovorim o desiatkach dolarov za emailovych klientov ci browsery.

A ludom sa dnes zda 5 eur vela…. Nuz, asi generacia, ktora nevie, co to je zit s monochromatickym dstn touchscreenom na Philips Nino z roku 1999 :-) BTW, malo to 4MB pamat/storage :-)

Este si poloz otazku – narves do telefonu desiatky cracknutych hier. Budes sa ich aj realne hrat? Stoji ti to za to?

ZikoSk
    Účastník (Participant)

No teraz asi budem plakať :) Nefajčím a nie som študent. Reálne pracujem a keď niečo chcem tak si šetrím na to. Som zlodej lebo si kupujem hry od menej známych výrobcov? A veľkým spoločnostiam nechcem dať ani 1€
    len preto lebo aj tak to tí vývojary nedostanú.

peto7532159
    Účastník (Participant)

väčšina hier teraz prechádza/prešla na Freemium model (hra je zadarmo ale platíš za rôzne vylepšenia v hre, za nejaké prémiove veci, …) takže do nich nemusíš dať ani cent ak nechceš :)

PS: len tak zo srandy napíš 3 aktuálne hry, ktoré idú na 3Gčku ;)

weritass
    Účastník (Participant)

Boze by som chcel vidiet kolki z vas hejterov, mate poinstalovane kradnute softy v kompoch boze. Len zdzigat druheho, to slovakom ide najlepsie. Uvedomte sa vsetci. Bud poradim, alebo aspon nehustim.

iMartin
    Účastník (Participant)

@ZikoSk: Zlodej si, pretože berieš niečo hodnotné bez zaplatenia. Aký si si istý, že oni to aj tak nedostanú, zrejme sa pohybuješ v brandži. Keď sa štúdio rozhodne vydať hru napríklad pod EA, tak so toho asi idú dobrovoľne a transparentne. To nie je argument. Keď im nechceš dať €, tak to ani nehraj, hotovo.

@weritass
    : Na kompy sa kradne síce ľahšie, ale drvivú väčšinu mám kúpenú. Či už soft, hry, hudbu alebo filmy. A slovákov si nechaj, si jedným z nich a zabudol si sa pozrieť do zrkadla. Buď poradím, alebo aspoň nehustím.

ZikoSk
    Účastník (Participant)

peto daj si google :)
    IMartin Potom som zlodej aj za to že si stiahnem nejakú hudbu, film, pc hru som vinný. Si asi jediný ktorý si kupuje všetko originálne. Ale neverím že úplne všetko máš originálne. A predstav si pohybujem sa v tej brandži. Tak to vidím že veľký šéfovia majú 13.,14.,15.,16., plat a odmeny. A tí ktorý robia pomaly 15 hodín denne nedostanú ani o 1€ naviac. Je to spravodlivosť? Nechcem kázanie. Keby že chcem kázanie pôjdem na spoveď a poviem fararovy ako som si stiahol cracknutú hru, ako som stiahol album bez platenie, ako som film stiahol len preto že nemám čas ísť do kina. Ja chcem aby mi niekto pomohol a nie aby ma buzeroval. Keď ti to trhá žilami tak nič nepíš :)

iMartin
    Účastník (Participant)

@ZikoSk: Som jeden z tých, ktorí žijú z predaja digitálneho obsahu a preto si veci tak isto kupujem. Žily mi to netrhá, len šírim osvetu, že to tak fungovať nemá a že sa to dá aj inak. Máš pravdu, nemám všetko originálne, ale odkedy je u nás iTunes Store, odkedy je Mac App Store a odkedy mám iPhone, tak som nič neukradol.

ipad2man
    Účastník (Participant)

Tiež sú sposoby ako získat aplikácie zadarmo a vývojar za to dostane zaplatené,
    takže budú obe strany spokojné :-)

http://m.freemyapps.com/share/url/3dbf22fe

ZikoSk
    Účastník (Participant)

A ja si nekupujem? Napr. potraviny si ukradnem lebo som zlodej? Ja pomáham aby si ty mal čo predávať. Vývojári sú na spodu potravinového reťazca. Dostavajú len omrvinky s koláča. Ja si tak isto kupujem hry či už do pc alebo mobilu. Len nepodporujem veľké giganty.

iMartin
    Účastník (Participant)

@ZikoSk: Nie, presne naopak. Ak ukradneš potraviny, tak si zlodej. Obhajuješ sa veľkými gigantami, ale prirovnám to k nakupovaniu. Nákup vyložíš na pás, ale Coca Colu schováš do vetrovky. Tomu hovorím bojkot gigantov :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.