Zdravim, najprv vysvetlenie preco, aj ked som rad ze ho nemusim pouzivat (win) no predsa len su veci ktore ho ozaj vyzaduju ako moja hlupa tlaciarek ktora mi nejde a hry aj ked niesom velky hrac no sem tam clovek dostane chut a klasicky office,
Ide o to ,ze by som chcel mat win ako app nie cez bootcamp proste byt v mac os x a zaroven mat otvorene okno s winom, viem ze to ide akurat neviem ktory z tych vsetkych virtualov je naj, tak vas prosim o typ popripade ako na to . Srdecna vdaka
podla mna sa nemusis ospravedlnovat ze ides instalovat Win. Win tu je a aj bude a kto je zaslepena ovca a tvrdi ze Mac je uplne uzasny a Win nechce ani vidiet je blb. Vie to aj Apple pretoze inac by tu nebol bootcamp.
virtualbox.ale ani zdaleka nema na parallels. a hry tie novsie (2006+) na tom aj tak nazahras, tlaciaren to zvladne ale ano ten office nebude buhvico…sak na mac je dost dobry office (akurat slovenska korekcia mu chyba) a pokial sa chces hrat tak radsej naozaj bootcamp,resp konzola ;)
oplati sa investovat tych par korun do parallels, nieje to nic strasne…cena je urcite fajn za to, co vsetko ponuka, ja som zacal parallels 3…a uz som pri 6 a ani raz som tie peniaze neolutoval..
Nie, nechcem do toho investovat urcite ani korunu, zijeme v 21storoci a verim ze su virtualboxi ktore slapu a su zadarmo skusim ten ‘virtualbox’ a pokial pojde tlaciaren a office pokokne si vystacim tie hry ozeliem aj tak ako som vravel nie som tuhy hrac :)
Ten office for mac mam a je v pohode ,ale slovencina tam ozaj chyba predsa len pisem po slovensky :) a exel tiez nieje kompletny. Inak slape
Autor
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!