- Toto téma obsahuje 35 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Info o iPhone 4
Caute, chcel by som z anglicka kupit ten iPhone 4, mam tam kamaratku takze realne ani nepotrebujem aby mi ho obchod nejak posielal ona by to tam kupila, len chcem zistit nejake shopy co ho predavaju, pisalo sa na nete ze to tam bude neblokovane za 499libier ale nedali tam nikde ze kde :D tak ak mate nejake info tak hadzte linky nech ho mame co najskor tu :)
Ved si daj stranku apple UK vyber telefon a potom mesto a miesto kde to ma kamoska najblizsie
A najblizsia varka pride az 14.7 ale predobjednaj si
petiar: dobry vtip, to som neskusal ako prve :D
kedze sa tema vola „info“, aj ja by som rad vedel nieco. Kolko GB zabera jedna hodina videa na iP4 ??? zaujima ma to z toho dovodu, ci sa oplati investovat do 32 GB alebo staci 16.
polka fora tu ma iphone 4 tak ti urcite bude vediet odpovedat
zdroj: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2467876&tstart=0
je to vyratane z 1 min. videa
Filesize: 73.6 MB/min = 4.42 GB/hr
Audio: Mono 64 kbps
Video: H.264 1280×720 10643 kbps
iphony zakupene na apple store UK ponuka neblokovane tel a este ti daju aj free microsim aspon budem vediet ako zostrihnut moju velku kartu bo orange este asi nema micro sim =D mne pride 5 alebo 6.7 do UK s rodine takze si idem next week pren ho :))
2 tomasno1, diky moc, no z toho vyplyva, ze sa asi oplati investovat do 32, clovek nikdy nevie, co bude natacat :D
@Bysto: To musis ty vediet. Mne osobne staci aj 16GB verzia, ale ja moc nenatacam, ale zase mam dost hudby, navigaciu, vela aplikacii a stale cca 4GB volneho miesta – akurat na tu hodinku natacania :-D
to je zaujimavy pohlad, bysto… tak som sa nad tym nezamyslal, ale ma to cosi do seba..
naco ti je natacat hodinku ked baterka zdochne po dvadsiatich minutach :D
tak to by som nepovedal.. engadget uvadza vydrz – 38 hours on heavy use – .. tazko povedat ako dlho by vydrzala pri natacani, ale urcite nie tak malo..
to bolo myslene samozrejme obrazne i ked engadget po roku a pol s iphonom to cislo urcite zmeni… :D
no to by som chcel vidiet tu vydrz pri beznom pouzivani 38 hodin, ak vydrzi polku z toho mozes byt rad
hej viem ze to bolo myslene obrazne, chcel som proste povedat ze vyzera ze to viacej vydrzi aj pri natacani.. ci sa to zmeni, ci nie, uvidime.. kazdopadne dneska sa uz kazdy smartfon musi dobijat denne.. cize po castom pouzivani to vidim ze to bude zhruba takto… uvidime
dubak – 4ka ma lepsiu baterku nez 3gs ;)
no to si viem predstavit :)
ja predsa nevravim, ze to v sebe bude mat elektraren, ale co som pocul tak od 3Gs je na tom s vydrzou baterky ohodne lepsie.. ale kazdy smartfon sa uz nabija denne (ako som vravel).. cize nevidel by som daky problem v tomto keby to aj pri iP4 tak bolo..
no ved ako ja nevavim ze nevyrdzi dlhsie nez 3gs len zase tvrdenie o 38 hodinach je sprostost to ti moze vydrzat ked vsetko povypinas a bude jas uplne na nule a s telefonom budes robit minimalne
co sa tyka apple a vydrzi baterii tak im uz neverim ani slovo