Import do Adress Booku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Import do Adress Booku

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81192
    etnic
    Účastník (Participant)

    Nazdar, mám celkom veľký problém s Adress Bookom posledné dni, ani mi nechcel iTunes synchronizovať nové kontakty a dať ich do iPhone-u.
    Snažil som sa spraviť nové skupiny a nejako to napraviť ale nič sa mi nepodarilo. Včera som si zálohoval z Adress Booku všetky kontakty (teda aspoň som si myslel že sú všetky) a dnes som si ich zálohoval pre istotu ešte raz pred tým, ako som si ich všetky vymazal zo všetkých skupín (chcel som ich na novo tam nahodiť potom). Keď dám teraz import zo včera, dostanem len polovicu všetkých kontaktov a keď použijem zálohu z dneška, tak ich tam mám všetky ale po importe mi ostanú v Adress Booku tak maximálne sekundu, potom zmiznú.
    Potrebujem teda nejak sfunkčniť tú druhú zálohu. Nejaké nápady ? Vďaka

    #285435
    etnic
    Účastník (Participant)

    mám Mac OS X Lion, rok starý MBP 13″ C2D

    #285436
    etnic
    Účastník (Participant)

    hm, práve som si všimol že keď vypnem pripojenie na net, tak mi to nezmizne.. ale keď sa pripojím a mám aj vypnuté synchrnonizovanie na iCloud tak to aj tak zmizne T_T

    #285439
    danocoys
    Účastník (Participant)

    v itunes mas nastavene synchronizovanie cez icloud alebo adress book ??

    #285440
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    Ahoj, aj ja som mal mensi problem s kontaktmi ale ja som synchronizoval s icloud. Potom som musel restartnut iTunes no nepomohlo a nakoniec cely mac. Potom sa to spamatalo a zacalo to fungovat. Skus aj ty restart snad pomoze.

    #285442
    etnic
    Účastník (Participant)

    reštartoval som všetko čo sa dalo T_T

    #285468
    etnic
    Účastník (Participant)

    oh prepáč danocoys, nevšimol som si tvoj post.. v iTunes nevidím ani zmienku o iCloud. nikde v nastaveniach to tam nevidím.

    čo sa týka iCloud nastavenia v System Preferences, tak tam to mám zaškrtnuté, ale aj keď je to nezaškrtnuté sa mi stále vymažu. ostanú tam iba keď som odpojený a vtedy mi stále nejdu dať do iPhone-u. O_o

    #285471
    danocoys
    Účastník (Participant)

    ide o to ze v iTunes nemozes mat synchronizovanie kontaktov a kalendara ale v nastaveniach v zlozke iCloud to musis mat zaskrtnute a vtedy by to malo fungovat v poriadku.. sam to mam tak uz dlhe roky a zatial vsetko v poriadku. pokial mas dobre zalohy tak premaz iCloud a aj Adress Book a nasledne si nahod kontakty do Adress Book App a nasledne ich hod na iCLoud a malo by to slapat.

    #285473
    etnic
    Účastník (Participant)

    uf, no ja už absolútne netuším čo sa tu teraz dialo, taký bordel v tom mám že je to až na zaplakanie ale práve mi s tým brat pomohol, vytvoril zálohu do formátu .vcf (nie .abbu ako som to mal), iCloud nejak zablokoval úplne (lebo ho ani nepotrebujem, mám iPhone 3G na 3.1.2 a zajtra plánujem sa vrátiť konečne s5 na Snow Leopard). podarilo sa to nahodiť aj do telefónu takže zatiaľ kým nemám preformátovaný MBP to nechám tak, potom to snáď už pôjde opäť dobre.
    vďaka za pomoc

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.