iMovie stale pada help

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iMovie stale pada help

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #80644
    zmija
    Účastník (Participant)

    Mam macbook 13″, mal som iMovie verziu 7 a dnes som si zakupil 11, ked ju zapnem tak mi stale padne a vypise chybu ze mam skontrolovat ci iMovie je kompatibilne s verziou MAC OS X 10.6.8. Leopard, a ze mam reinstall app. Urobil som a nic nepomohlo. Ak je tu niekto mozem mu poslat foto co mi presne pise. Neviete preco ? Dakujem za HELP.

    #282349
    zmija
    Účastník (Participant)

    Zapnem ho, normalne ide mozem ti pozerat a prehravat videa ktore som uz robil. Ked si vsak dam novy import, video mi natiahne a ked uz nan kliknem tak vtedy to padne. Pls HELP :))

    #282369
    Mano5
    Účastník (Participant)

    Ak uz vies kedy pada, tak polovica problemu je vyriesena.
    1. Co je to za video – zdroj (videokamera, internet …)
    2. Skusit ine video – uplene iny zdroj a format videa. Zacni takymi zdrojmi, ktore mas odskusane (vlastna videokamera. Takto pokracuj a pomaly sa “priblizuj” k tomu videu – najskor rovnaky format a iny zdroj, potom rovnaky format aj zdroj len ine video. Takto by si sa mal dopracovat preco to pada.

    #282392
    zmija
    Účastník (Participant)

    On padne pri kazdom videu. Teraz som dal natiahnut video robene s IP4, akoze ho natiahlo a neurobilo ani nahlady a padlo to hned. Neni tu niekto komu by pomohol report ? Vedel by som ho poslat na mail.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.