iMovie 08

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iMovie 08

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55904
    RicCo
    Účastník (Participant)

    pouzivate niekto iMovie 08? chcem si nastrihat videjka s dovolenky a napalit na dvd, ale neviem urobit v iMovie 08 taku vec ze zrychlim prehravanie videa, napr. zaber ako idem autom ktory je dlhy a nudny tak by som mu dal rychlost prehravania o 50% pricom by ostal cely ale skratil by sa cas jeho prehratia a tym padom by to bolo fajn. Ked som robil v 06 tak tam to islo bez problemov (takze pochybujem ze by tuto funkciu nepreniesli do 08) ale ani za boha to neviem nikde najst, pozeral som uz aj tutorial na apple stranke: http://www.apple.com/ilife/tutorials/#imovie ten je fajn ale o tomto som tam nic nepostrehol… any ideas?

    #114382
    depi
    Účastník (Participant)

    Ahoj,

    akurat som tuto situaciu riesil vcera :) Nakoniec som dospel k tomu, ze Slow Motion, Fast Motion a Reverse naozaj nepreniesli do iMovie ’08. Da sa to ocakavat jedine v nejakych updatoch alebo si je mozne dosintalovat tusim nejake pluginy a taktiez som videl externu aplikaciu, ktora toto zrychlovanie umoznovala (treba pogooglit, nepamatam si kde to bolo)
    Pripadne ak sa Ti nechce, tak rovno nahodit iMovie ’06, kde tieto funkcie su.

    #114384
    RicCo
    Účastník (Participant)

    tak to je dost sh*t ved to je dolezita funkcia :( a hlavne ked uz v predchadzajucej verzii bola…

    imho iMovie 08 je o dost lepsie ako 06 az na tuto jednu chybajucu funkciu…

    #114385
    depi
    Účastník (Participant)

    iMovie ’06 som este neskusal, ale je to naozaj TOP funkcia a dost ludi na vela forach na to nadava, takze dufajme, ze nam ju vratia.

    #114386
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    No v kazdom pripade mozte mat nainstalovane iMovie 06 aj 08 sucasne, Apple dava na vyber, takze v tom nevidim az taky problem. Hlavny ciel u 08 bolo kompletne ho zjednodusit a priblizit uplnym zaciatocnikom.

    #124779
    raul
    Moderátor

    Teraz vysiel update 10.5.3 a som dufal, ze tam pridaju aj slow/fast motion a nejake prechody, ale nic. Neviem, ci chalani z applu nevidia, co chcu uzivatelia takmer na kazdom fore…

    Nuz, tak som si musel stiahnut (ak mate kupeny iLife 08, tak zdarma na apple web) iMovie HD6. Akurat, ze podla mna je to dost velky problem, ked musim mat nainstalovany v podstate ten isty softwer 2krat len kvoli drobnym funkciam… Ale co uz.

    Ak mate niekto skusenost s pracou na iMovie06 aj 08, neviete, ako mam projekt z 08 preniest do 06 na upravu? V iMovie06 je taka moznost, ze Import, ale nevie mi to precitat projetkty z 08. Dikes

    #124807
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ono tí parchanti Ťa chcú prinútiť zakúpiť minimálne Final Cut Express.

    #124813
    raul
    Moderátor

    To by som si musel dat do zalozne aj topanky. Ved to je dokelu pre profesionalne studia… By naozaj sa zamysliet mohli silno, nad upgrade iMovie08….

    #124823
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Nie, Express je niečo ako medzník medzi profesionálnym Final Cut Pro a amatérskym iMovie. iMovie 08 som vymazal hneď po inštalácii iLife. Piece of junk… Totálny. Express stojí asi nejakých 6K.

    #124938
    HajLender
    Účastník (Participant)

    co je to iMovie HD6? Je to predchodca iMovie 08? Kde sa to da stiahnut? Ja mam problem, ze nedokazem exportovat z iMovie do iDVD filmy s dostatocnou kvalitou. Ake nastavenia pouzivate aby video po exporte z iDVD bolo kvalitne (tam su nejake dve moznosti nieco ako quality a performance, no ale ani jeden z nich sa mi nezda dost kvalitny)

    #125123
    raul
    Moderátor

    HajLender: Ak mas zakupeny iLife08, mas moznost si zadarmo stiahnut iMovie HD 6 z tohto webu: http://www.apple.com/support/downloads/imovieHD6.html

    Aj ked ja som si to stiahol, ale moc v tom neviem robit.. Prilis som sa naviazal na iMovie 08 :-(
    ale teraz chcem prejst na final cut pro… Tak uvidim :)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.