iMessage

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #102089
    Kristínka
    Účastník (Participant)

    Zdravím, viem že táto téma tu už rozoberaná bola- myslím nefungujúce správy cez iMessage no myslím si že môj problém je nejaký iný. Prednedávnom som si kúpila iPhone 5s a prenášala som si číslo od jedneho operátora ku druhému. Kým sa to číslo prenášalo tak som mala číslo dočasné, na ktoré som si aktivovala aj facetime a imessage. No o pár dní som používala už to staré číslo no facetime a iM. mám aj nadalej nastavené na to staré ktoré už nepoužívam a malo by byť vypnuté. Skúšala som to zmeniť aj cez apple ID no tam mám to číslo správne (to aktívne) no v iPhone mi ukazuje stále to zlé. Dúfam že som to ako tak vysvetlila :D. Ďakujem za odpovede!

    #392650
    iTuxx
    Moderátor

    Povolenie na zmenu iMessage a FaceTime si iPhone vypyta vzdy ked zaregistruje novu SIM kartu. Takze vyber tu co mas, daj tam lubovolnu inu funkcnu, restartuj a potom skus dat naspat svoju a zas restartuj.
    Ak to nepomoze, skus resetovat nastavenia siete v Nastaveniach. Ak nepomoze ani to, potom uz pomoze asi len restore (mozno aj so zalohou by to zvladlo).

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.