Imac alebo macbook pro 15″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Imac alebo macbook pro 15″

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Red01
    Účastník (Participant)

Pani rozhodujem sa co kupit, bud imac alebo macbook pro 15″??
    Primarne ho budem vyuzivat na tvorbu aplikaci teda xcode. Mal som povodne macbook pro 13″ ale bolo to dost utpenie z dovodu ze storyboard predsa len potrebuje ten vacsi display. A samozrejme nejaka ta uprava fotiek.
    Sam by mi vyhovoval ten imac 27″ ale pravdepodobne pojdem na intrak a bal by som sa to tam nechat. Do skoly zvazujem iPad.
    Co myslite?? Skusim ten imac 27″ alebo pockam na apple macbook pro 15″ retina display??
    Vopred dakujem za vase postrehy a rady.

palo s.
    Účastník (Participant)

Alebo si kup 17 palcovy, ten tu niekto teraz predaval za 700 ci osemsto eur a ma full hd rozlisenie, na rozdiel od 15 palcovejo, ktory ma tusim len 1460×900. Kedze to potrebujes prenasat, 17 palcovy je len o trochu tazsi ako 15 palcovy. Najidealnejsie riesenie pre teba vidim v 30 palcovom cinema displeji na doma a aktualnom 11 palcovom macbooku, ktory vies sikovne zadockovat do toho cinema displeja cez thunderbolt, ktory zabezpeci nabijanie. A klavesnicu s mysou mozes mat napojenu fixne na cinema displej, takze dockovanie uplne uzasne, nemusis z intraku domou nosit nabijacku. Osobne by som na doma upresnostnil imac 27 plus nieco male lacne a prenosne.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.