iMac 2,9 alebo 3,2? Intel iris pro alebo nvidia? 1GB, alebo 2 GB?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iMac 2,9 alebo 3,2? Intel iris pro alebo nvidia? 1GB, alebo 2 GB?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    tanič
    Účastník (Participant)

Zdravim vsetkych iManiacov!!! :-)
    Nedavno som ,,strelil,, 21,5 inch late 2012-ku, nakolko az tak nesplnal moje poziadavky (samozrejme aj tak to bola raketa), ale hlavne kvoli nemoznosti rozsirenia pamate, co je si myslim velka skoda…
    Tak som este nieco ,,naskrabal,, a planujem si kupit 27-ku. (Mozte kludne aj poradit, kde zozeniem NOVY najlacnejsie).

Hlavne chcem poprosit o radu:
    Pracujem casto s HD videami (After Effect). Taktiez chcem vo volnom case vyuzivat bootcamp na nejake to santenie NAJNOVSICH PC hier… Castokrat mam otvorenych aj 4-5 programov naraz, popritom aj nejaky ten download, ci hudbu, film a pod. Cize dost tomu davam zabrat a preto:

1.) Staci 2,9, 3,2 ,alebo uz radsej 3,4GHz? (RAM si samozrejme planujem rozsirit)

2.) Intel iris pro, alebo nvidia (1, alebo 2GB)? Aky je v tom vlastne rozdiel? (co bude lepsie na tie hry…)

Viem, ze najidealnejsie by bolo 3,4 GHz a 2 GB RAM, alebo uz rovno PRO, no budem rad a vdacny za kazdu odpoved a nazor. Vdaka!

tanič
    Účastník (Participant)

Tak nic no

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Iris pro je slabšia ako NVidia GT650M

tanič
    Účastník (Participant)

Dik!

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.