- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iLife & iWork ’09 – už ste to niekto skúšali?
Ja som si kupoval Macbook priamo v predajni v Oxforde, cize neviem, ako je to s upgrade, kedze moj bol pribaleny v skatuli. Skus postupovat ako to maju na webe Apple.
ale na tom webe predsa ..:D teraz to tam je..ale prisaham ze este predtym to tam nebolo.. :) no ok..tak super..idem vyplnit…
ludia vy ste zazrak :D
edit:
a este otazka..na kolko vas to celkovo vyslo? aj s postovnym atd? tych 10USD? :)A ako dlho to od objednania trvalo? Viem,ze by som sa to dozvedel hned ako by mi dosiel balik.. :) ale tak rad by som to vedel dopredu.. Ďakujem.
dnes som dostal poštou i Life 09,platil som len 10 USD je výborný. inštalácia bez problemov, dostal som to do 10 dní po odoslaní potvrdenia o kúpe a zaplatení cez Visa kartu.
Ja som platil cez Paypal 10 USD. Treba tam poslat vytlaceny ten formular co si vyplnis na webe a dalej kopiu faktury / dokladu o kupe a samozrejme zaplatit ten manipulacny poplatok.