iLife 09 a nový MBP

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iLife 09 a nový MBP

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Caute. Tak ked ste ma tak privitali, rozhodol som sa teda vratit ak ma nikto za to nebude hanit, slubujem uz to bude len k veci..ALe teraz naozaj k veci. Rozhodol som sa kupit alu MBP, ale pojdem ho brat pravdepodobne z UK. Ae chcel by som to mat vsetko jednym vrzom a neblaznit sa zas potom s update iLife na 09 tak sa Vas chcem opytat, ci su neni niekde dostupne informacie, od kedy sa pribaluje uz aj iLife 09 k novemu MAcu. Nechcem zas cakat dlho, ale zas si tych par dni pockam aby som sa zas nemusel nahanat a kupovat update na 09nu.

A ked to uz mam v jednej teme, tak skusim. Ked vide novy Snow Leopard, tak moznost lacnejsieho upgradu ma len ten, co vlastni krabicovu verziu Lea (ak ano tak to som potom pekny debil lebo som ho predal)?? Ten upgrade je vlastne ako nova full krabicovka ako keby si ju kupujem na novo z obchodu bez upgradu, len lacnejsia kvoli tomu ze uz mam predchadzajucu verziu??

Vsetkym dopredu dakujem za trefne odpovede.

gs_peter
    Účastník (Participant)

no, predpoklad je taky, ako vzdy, ak kupis Apple stroj v nejakom case, tak dostanes soft, ktory vyleze kratko na to za velmi zvyhodnenu cenu (tak ako to bolo pri 10.5), ale samozrejme, ze si kukni na Apple stranke alebo nejakom serioznom servere, ci take nieco je…

Anonymný
    Neaktívny

gs_peter:
    ANo, je tam napisane asi nieco v tom duch ze ak si kupis teraz mac a nebude tam iLife 09 tak si mozes kupit update za cenu postovneho a balneho nejakych 7 libier. Ale prave to nechcem riesit, ja by som bol rad aby tam uz bol rovno 09na aby som to nemusel potom vybavovat, lebo ja budem tu na SK a niekto mi to tam bude kupovat..A zsd potom otravovat s updatom, no neviem neviem. Cize ako oni pisu na stranke, ta 09 tam moze, ale i nemusi byt pribalena. Ja som bol len zvedavy ci niekto nema info kedy by sa mali uz zacat balit a predavat nove macy vylucne s novou 09 aby som si bol isty.

Citat z UK apple:

„iLife ’09, a significant upgrade to Apple’s award-winning suite of digital lifestyle applications, features major new versions of iPhoto, iMovie, and GarageBand and includes iWeb and iDVD.

If you buy a qualifying Mac between January 6, 2009, and March 28, 2009, and it does not include iLife ’09, you’re eligible to receive iLife ’09 for the cost of shipping and handling.“

„Customers who purchased a qualifying new Mac computer or an Apple Certified Refurbished computer on or after January 6th, 2009, that did not include iLife ’09 can upgrade to iLife ’09 for £7.95*.

The programme ends on March 28th, 2009. Your order must be postmarked by April 3rd, 2009, and received by April 10th, 2009, so order your upgrade now.“

markuz
    Účastník (Participant)

Apple pribali iLife ’09 ked bude v predaji. Kedze v predaji nie je, tak ho logicky ani nepribalia. Preto dali moznost lacnejsieho upgrade. A Snow Leopard nie je upgrade z Leoparda, ale berie sa ako nova verzia, za ktoru sa riadne plati. Takze ked bude v predaji, budes si ho moct zakupit v ktorejkolvek predajni Apple za plnu cenu. Je mozne, ze bude rovnako ako pri iLife ’09 (a pred tym prechode z Tigera) prechodna doba, pocas ktorej ked si zakupis Mac s predinstalovanym Leopardom, tak budes mat zvyhodnenu cenu na Snow Leoparda.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.