iDVD 08 a DivX

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iDVD 08 a DivX

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    simumarek
    Účastník (Participant)

Ahojte, chcel by som si svoje DivX filmy napalit na jedno DVD, tak aby sa na zaciatku zobrazilo menu, kde si mozem vybrat, ktory film chcem prehrat. Ak toto dam do iDVD, tak mi to zacne obycajne DivX (avi) filmy dekodovat a nevojdu mi ani tri na jedno DVD, lebo po dekode zahlasi ze ten projekt ma 16 GB!!! Pritom tie tri filmy maju normalne len 1GB x 3. Neviete mi poradit ako sa toto da vyriesit? DAkujem

gs_peter
    Účastník (Participant)

takze, bud si kupis DVD prehravac, ktory rozumie DivX a nemas problem alebo cez Toast Titanium zvolis Make DVD Video a vyberies videa, ktore tam chces, k tomu si vyberies temu pre menu a das palit, samozrejme, ze sa to bude najprv vzorkovat a potom napalovat, takze rataj nejaky cas pokial ti Toast nevypluje DVD z mechaniky…

tot jednoduche a 100% funkcne riesenie

simumarek
    Účastník (Participant)

Moj DVD prehravac rozumie DivX, islo mi skor o to pekne menu a delenie co sa da v iDVD urobit.

raul
    Moderátor

cez toast ti to spravi aj pekne menu..

iDominica
    Účastník (Participant)

Mozem mat taku otazocku k tomu Toast Titanium?Ja potrebujem aby mi to spravilo klasicke DvD jake predavaju v obchodoch napr. ziadne divX lebo to potrebujem do auta a tie nerozumeju DivX codecu…Mam stiahnutu Simpsons S18 a ked dam do iDVD create magic DVD tak sa mi na jeden disk zmestia 3 diely pritom normalne maju len 170 mb jeden…nw co mam robit tak pomozte…:(

renad
    Účastník (Participant)

Otázočku môžeš mať.
    Pozri, ide o to, že pri spätnej konverzii 170 MB dixX-u sa to prepočítava opäť na klasické rozlíšenie PAL DVD s príslušným dátovým tokom – t.j. na bežné DVD (4,7 GB) sa vojde film cca od oka 1 hodina 20/30 min – čož by malo zodpovedať približne tvojim trom dielom Simpsnov (a kvalita sa zi ešte možno aj zhorší – lebo najprv to niekto prekonvertoval so stratou z DVD do divX – hodil to na net – potom si to stiahla z netu ty – a teraz robíš opačný proces, t.j. vždy sa čoasi „stratí“)

Riešenie:
    1. kúp si vicej DVD médií
    2. alebo si kúp dual layer DVD médiá
    3. obísť to iným SW a ponastavovať menší dátový tok na video – ale na čo sa s tým trápiť – DVD médiá stoja pár korún.

iDominica
    Účastník (Participant)

Dual layerka kupim urcite…Ale Toast Titanium robi presne to co iDVD?…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.