Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Icloud lock
- Toto téma obsahuje 12 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 8 years, 8 months od
shadower.
-
AutorPríspevky
-
19. októbra 2016 o 19:55 #489459
drincok
Účastník (Participant)Dobry den, stala sa mi taka zvlastna vec.
Pan predaval tablet iPad air, dohodli sme sa na kupe a poslal mi seriove cislo, po zadani na tuto stranku https://www.icloud.com/activationlock/ mi vypisalo ze zamok aktivacie je zapnuty. Chcela som odstupit od kupy no pan tvrdil ze ho resetoval a ze icloud tam nieje, tak som si dnes urobila vylet a pri osobnom stretnuti som ho zresetovala (nastavenia-vseobecne-resetovat-vymazat cely obsah a nastavenia) a pri aktivacii ziadne apple id nepytal, zadala som si tam svoj icloud ucet, vypla FMI ale stale na danej stranke http://www.icloud.com pise ze zamok aktivacie je zapnuty. Ale ked sa da zresetovat nepyta ziadne apple id, ako je to mozne? Stretol sa niekto s touto anomaliou? Jedna sa o model iPad air cellular, iOS 10.19. októbra 2016 o 23:06 #489494shadower
Účastník (Participant)ked zapnes fmi tak ti pride mail a vies ho aj vytrackovat cez icloud web?mas ho medzi zariadeniami na stranke apple ?
mne sa to stalo s air 2, pri reklamacii chceli vypnut fmi ale v servise pred nimi vypol, vsetko videli, skusali test, tiahlo sa to mesiac a pol a nakoniec ma apple odbil ze ipad bol „modifikovany“
skusal si cisty restore cez itunes ?(nie len reset nastaveni)
ja som tam mal napr. cisti wifi ios namiesto cellular :D a ipad bol cellular …predal som na dielysimka normalne funguje ?
19. októbra 2016 o 23:35 #489496drincok
Účastník (Participant)Shadower dik, toto asi bude moj pripad. Je to verzia cellular ale ked tam vlozim simkartu nenacita ju, takze tam je softver z ipadu air wifi a nie cellular+wifi.
Pripajam screen z nastaveni.20. októbra 2016 o 0:32 #489499shadower
Účastník (Participant)ano bohuzial, kupil si ipad ktory je upraveny, netusim ako, reklamaciou to nevyrisis
cellular tam toho ma viac :)
skus nahrat original ios co tam ma byt tak ze stiahnes ipsw a uvidis …
Takto ho mozes pouzivat, ale ako cellular nie …Budes tam asi musiet nahravat wifi ios …
Netusim ako to robia …mozno niekto vie viac, ja som taky ipad kupil, skusal reklamovat, predal na diely lebo apple ti to nezobere.ked si to kupoval si neskusal sim ?
20. októbra 2016 o 7:48 #489506????
Účastník (Participant):-)
20. októbra 2016 o 9:03 #489509drincok
Účastník (Participant)Pri kupe sme tu simku neskusali, diky za rady chalani.
Sprtat sa do toho nejdem, mozem ho dat do dfu a natiahnut origo cellular softver ale na 100% by pytal nejake apple id, takto je 100% funkcny len nejde na nom sim karta, a aj pri update softveru normalne aktualizuje, ziadny problem. Je z neho ipad air wifi. Tak uvidim, skusim sa dohodnut s predavajucim na vrateni, pripadne nejakej zlave.20. októbra 2016 o 9:03 #489510iTuxx
Moderátorjedna sa o sposob ako odblokovat Activation lock u cellular modelov. Zablokuje sa modem, zmeni sa ID dosky (preto ti necita kartu – nevie ze tam ma citacku) a supne sa tam ipsw pre wifi only model. Da sa to vratit, ale budes mat potom activation locked cellular model.
Skus napisat len tak pre info, ci je v About uvedene IMEI a ci sa seriove cislo zhoduje s tym na kryte (ak tam je).
EDIT: az teraz som si vsimol screen :-) heh
20. októbra 2016 o 9:10 #489514drincok
Účastník (Participant)Michal pametas sa ze sme este pred nejakym rokom, dvomi niekomu radili ze na ipadoch cellular modeloch sa da obist icloud lock nahratim wifi softveru, mne to uplne vypadlo ze to je mozne. Az ked shadower napisal ze mal taky problem tak som hned vedela kde je pes zakopany ;)
Cena bola dobra takze az tak ma to nemrzi ale skoda toho cellular, imei zo zadu sedi s tym v menu takze tam bude „modifikovany“ softver pre wifi modely.20. októbra 2016 o 9:26 #489516iTuxx
Moderátorkym to funguje, naco sa do toho fusovat. tohto sa snazim stale drzat :-)
20. októbra 2016 o 12:39 #489523drincok
Účastník (Participant)Jasne iTuxx, moja rec ;) ale hlavne je, ze ho dotycny zoberie spet, takze je aspon seriozny.
20. októbra 2016 o 16:21 #489541shadower
Účastník (Participant)ja by som tiez neriesil, ale mne odisla wifina natom, reklamaciu som nevyriesil, takze isiel na diely
wifina mi odisla ked som to updatoval …po update uz nesla nech som skusal co som skusal
ale tak ja som ho kupil za taku cenu ako som predal na diely :D21. októbra 2016 o 14:19 #489618Ronald
Účastník (Participant)To su tie dobré lacné nákupy kradnutých zariadení :D Blahoželanie :D
21. októbra 2016 o 23:17 #489650shadower
Účastník (Participant)tak ak ti netreba cellular a pri kupe nato prides tak sa da vyjednat za fajn cenu :D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.