Icloud Keychain a Orange operator!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Icloud Keychain a Orange operator!

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98952
    Xfire
    Účastník (Participant)

    cafte nemate problem s primanim keychain verification sms? totiz som sa odhlasil z maca icloud a prihlasil som sa spat, a ked zapnem keychain tak vypise zadaj security kod, ktory som vytvoril a ten som zadal a potom vypise “ze na dane cislo co som zaregistroval do keychainu pride sms s verifikacnym kodom ktory musim zapisat a potom sa aktivuje keychain. problem je v tom ze ziadna sms nepride! mam orange operatora, a ked si cislo prehodim na tmobile cislo tak sms verifikacia pride, ale u orange som to skusal uz na 3 cislach orange a ani na jeden nedojde, funguje len tmobile, neviete co stym? volal som do orange a podal som ticket na presetrenie chyby ci im to neblokuje nieco v sms centre… ale ze vraj nic, ale ze sa este na to pozru, co sa da este robit?

    #377967
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    Ja mám tiež orange iPhone 5S 7.0.5 a mne všetko ide v pohode …

    #378000
    Xfire
    Účastník (Participant)

    Skusal si sa odhlasit o icloudu a znova prihlasit a potom aktivovat keychain? Pride ti verifikacna sms?

    #378011
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Zkus si resetnout sitova nastaveni. Pokud jsi tam predtim mel kartu jineho operatora, mohlo neco zustat nastavene co se neprepsalo.

    #378019
    Xfire
    Účastník (Participant)

    uz som skusal vsetko ked som skusil ostatne svoje tel orange ani jeden nejde skusim som kamosove cislo on ma tmobile a to ide.. takze orange ma problemy .. len ako ich vyriesit… skusim este sa previest a vyskusat iny vysielat operatora ci nahoodu ten co mame v meste nejako neblbne… hmm

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.