iCloud Drive na Windows 10

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iCloud Drive na Windows 10

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    majur
    Účastník (Participant)

Ahojte :-)

Mám problém rozbehať iCloud Drive pod Windows. potrebujem mať neustále zálohovaných asi 30GB (aktuálne projekty na ktorých pracujem). Zaplatil som si nedávno na mesiac 1TB na Dropboxe, ale je mi to zbytočné. Preto mi prišlo šikovnejšie 50GB v iCloud Drive za desatinu ceny. Mám iPhone, a ten sa mi tiež zálohuje sem, takže mi to dáva väčší zmysel.

Mám však problém rozbehať iCloud Drive na Windows 10. Mám to nainštalované aj spustené. V mojich dokumentoch mám priečinok iCloud Drive. Dal som doň priečinok s aktuálnymi projektami. Ten sa mi poslal na iCloud aj so všetkými podadresármi, ale súbory tam niesu. Len prázdne priečinky.

Mali ste niekto s týmto problém? Ako sa to dá riešiť?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Pozeral si priamo na webe iCloud pod svojim apple ID ci ich tam mas?

majur
    Účastník (Participant)

Pozeral si priamo na webe iCloud pod svojim apple ID ci ich tam mas?

eraserv6

áno pozeral som to cez https://www.icloud.com/#iclouddrive ako aj cez aplikáciu iCloud Drive na iPhone. Priečinky a všetky podpriečinky sa nahrali, ale súbory nie.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tak ma este napada ci sa uz uploadovalo celych 30Gb dat. Trva nejaky cas kym sa to do cloudu prenesie.

edit : Mam momentalne rychlost uploadu 500kb/s takze pri 30Gb to moze robit niekolko hodin

majur
    Účastník (Participant)

To napadlo aj mňa. Ale trvá to už niekoľko dní, a to by snáď už mohlo byť. Skúsim všetko odtiaľ presunúť inam a dať tam len pár súborov. Že čo sa stane.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.