Icloud

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Kika3103
    Účastník (Participant)

Ahojte. Dedo ma macbook, ipad a iphone. Má svoje apple ID, lenze Ipad mu nastavoval nejaký kamarát, ktorý mu všetko nastavil na svoje maily a apple ID. Všetko sa mi podarilo prenastaviť, ale neviem si poradiť s Icloud. Potrebujem aby aj tam bolo jeho ID, rovnaké ako na iphone a macbooku, lenže neviem to zmeniť. Jediná možnosť, ktorú viem stlačiť je ,,Vymazať účet“. Chcem sa spýtať, čo sa stane, keď to potvrdím. Dedo používal ipad asi rok na tom cudzom, má tam strašne veľa pre neho dôležitých fotiek a videí, keď dám vymazať účet nezmažú sa mu všetky z ipadu? Alebo to ostane v Ipade a vymaže sa to len z dákeho úložiska na internete? Potrebujem dosiahnuť stav, aby sa mu všetky zariadenia sychronizovali. Vie mi to niekto polopate vysvetliť? Ďakujem

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Eše som to neskúšal, možno, že zle vravím, ale pre vymazanie iCloud netreba zadať heslo?

Kika3103
    Účastník (Participant)

No to neviem. Ak áno, tak to bude problém, lebo to heslo neviem :)

boxi
    Účastník (Participant)

Ja mam zasa dilému … že koľko ľudí si viem dať na svoj iCloud je tam niejaký obmädzený počet ľudí … A ak mám na svojom iPade aplikácie a chcem ich mať aj na dcérinom musím jej tam dať svoje Apple ID ??? Nedá sa to niejako zosynchronizovať s mojím …. Chcem mať istotu ,že nebude nakupovať aplikácie …. :)

iTuxx
    Moderátor

pre vymazanie iCloud je potrebne zadat heslo (ak je tam iOS7). Nic sa nevymaze, v podstate sa iba ten ucet odoberie, a vo fotkach sa prestanu zobrazovat fotky vo fotostreame. Neviem co ine by sa nezobrazilo.

Kika3103
    Účastník (Participant)

OK, ďakujem za radu

TomasPB
    Účastník (Participant)

Keď vymažeš ten iCloud tak vymažeš len účet z iPhonu. Ak si mal poprepájané veci v iPhone s tým iCloudom tak samozrejme ti zmiznú.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.