Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iBooks
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 7 mesiacmi od
odklizec.
-
AutorPríspevky
-
24. júna 2010 o 8:52 #69896
hatto
ÚčastníkAhojte,
chcel som vcera vyskusat iBooks. stiahol som si to, stiahol knihu z ponuky, progress bar mi prebehol a zastal na konci a nic sa nedeje, iba velakrat odo mna pytal credentials kvoli „bookmarks sync“ ale nic sa nezmenilo, progress bar je stale tam, nie je dokonceny download. ked restartnem aplikaciu tak kniha zmizne a toto sa opakuje.
stretol sa s tym uz niekto? viete mi poradit?ps. nezadal som chybne heslo;)
24. júna 2010 o 8:59 #215574
AnonymnýNeaktívnyAhoj, ak si na Itunes store najdes Ibooks pre Iphone a pozries komentare, /ktorych je v sucastnosti cca 1300/ tak zistis, ze kazdy druhy komentator pise , ze ma tento problem,zatial sa zda ze je to bug…
24. júna 2010 o 9:03 #215575mha
ÚčastníkNo a opytam sa takto:
1 Funguje to vobec niekomu?
2 Mate spraveny Jailbreak?24. júna 2010 o 9:14 #215578
brano L.Účastníkfunguje mi to na 3GS a nemam spraveny Jailbreak. V nasich koncinach to ale stoji za prd, pretoze sa da stiahnut iba Winnie the Pooh a knihy digitalizovane cez projekt Gutenberg. To mi ale akosi nestaci (hlavne preto, ze knihy od Gutenberga su straaaasne pomale) – nechapem, preco nemozeme na slovenskom store kupovat normalne knihy… Asi si pockam na iPad a zaregistrujem si ho na USA :)
24. júna 2010 o 9:56 #215587
addamzÚčastníkJa mam ten isty problem, mam JB koli unlock. Ale je fakt ze to vela ludom robi, ale ako pise Brano, ked so otvoril store tak som sa smial ze tam je free macko pooh a tie marne knizky co si mozem stiahnut aj cez stanzu nic viac.
24. júna 2010 o 11:16 #215597FL
ÚčastníkJe to kvoli jailbrejku, vysiel novy redsn0w (konkretne redsn0w 0.9.5b5-4) ktory tento problem riesi. Staci iphone znova jailbrejknut, netreba znova robit restore.
Pozn. pri znovu jailbrejkovani nedajde instalovat cydiu.25. júna 2010 o 11:23 #215785
eraserv6ÚčastníkJa mam zas iny problem. Ibooks sice funguje normalne ale ked si chcem precitat stiahnutu knihu tak sa mi zobrazi takto : http://img340.imageshack.us/i/img0001uv.png/
Ma to nieco spolocne s jailbreakom? Diki
25. júna 2010 o 11:55 #215791monicqa
Účastníknie, suvisi to s tym, ze knihy su optimalizovane pre ipad.
viac na http://superiphone.cz/2010/06/apple-ibooks-ctecka-knih-pro-vsechny-iphony-zkusenosti/
25. júna 2010 o 12:18 #215794
eraserv6ÚčastníkAsi to tak bude. Nechapem preco je taka kniha dostupna pre iPhone ked je navrhnuta na iPad. Pomohlo by keby pri nej bola informacia na aky stroj je navrhnuta.
25. júna 2010 o 12:34 #215796
baboÚčastníkano, v iBooks ma zatial Apple zial celkom slusny mess :( Ked si zmensis fonty, skoro sa to da citat, ale len skoro :)
Inak to mate vsetci tak radi Karla Capka ako ja, alebo proste je to tym, ze je to jedna z mala knig v Cestine/Slovencine na Gutenbergu? :) :)
Keby niekto strasne chcel R.U.R prave, tak je dostupny na palmkniky.cz/stanza (ale prave ta tiez je trochu zle naformatovana). Teoreticky by mal ist ten ePUB potom nahrad aj to iBooks, ale este som sa k tomu nedostal.
iBooks je zatial jedine tak trochu sklamanie pre mna na iOS 4.0
25. júna 2010 o 13:10 #215802monicqa
Účastníkja to skor vidim ze v apple dost nestihaju.
ta kniha urcite bude musiet byt optimalizovana pre iphone aj pre ipad, doteraz to mali spravene len pre ipad, a pre iphone nestihli urobit.
vidno to aj na samotnom ibooks. slubili, ze bude s iOS4, tak ho tam fukli, ale kazdy povie, ze to nie je take, ako by to malo byt.hold, v cupertine si toho navalili trochu moc, este sa im do toho trepu problemy s nedostupnostou a velkym zaujmom o nove ipady a iphony, problemy so signalom a pod…
myslim, ze si dajme vsetci prazdniny, aby sa tam ti ludia skonsolidovali a vyladili co treba :D
potom mozeme nieco riesit25. júna 2010 o 13:32 #215803
baboÚčastníkna iBooks vidno, ze je sity hodne horucou ihlou pre iPhone. Knihy toje najmenej, fakt si tam clovek da aj vlastnu ak ma v ePub.
Skor sa obavam, ci budu pracovat aj na optimalizacii pre iPhone 3G a 3GS. Verim tomu, ze na A4 procaku to na iPade a 4g frci, ale na 3G je rychlost pomerne velka tragedia, na 3GS uz len tragedia :)Ako pisal Janecek na superiphone.cz, zatial ostavam jednoznacne u Stanzy a na PDF GoodReader (inak to je neksutocne dobra aplikacia na PDF, vie len dan u stranku „on fly“ zkonvertovat do ePub, proste super, podporuje iDisk, DropBox, WiFi… na co si len clovek spomenie). iBook by ma ale lakala na nakup (hoc aj cez americku Gift Card) a potom pouzivat iBook aj Stanzu aj GoodReader je predsa len pomerne nekomfortne.
18. decembra 2010 o 21:06 #239127poper
Účastníkidem si pustit ibooks iPhone 3G a padne. stale a stale pada. 4.2.1
robi to este niekomu?18. decembra 2010 o 21:57 #239146eFkoOo
Účastníkmne teraaz (stahoval som ibooksy pre developerov-apple dnes pridal :) ) a po odkliknuti na get book sa mi akoby vratil do shelvu ale iba cierna obrazovka a zrazu padla cela app,skusil som to parkrat a zasa, tak som len zapol app,klikol na store vtedy dal HOME,v multitasku rucne vypol ibooks. zapol ibooks a ide :)
3. januára 2011 o 14:50 #241859
MatyasÚčastníkAhoj, tiež mám už nejaký čas problém s iBooks. Na iP 3G sa mi tam nezobrazujú žiadne knihy, prázny polica a po pár sekundách sa to zavrie. Neviete poradiť? :-) Merci
3. januára 2011 o 22:47 #242002
nwagnerÚčastníkja stahujem knihy z http://www.palmknihy.cz – tie zdarma a vo formqte ebook. a vsetko mi facha …
9. januára 2011 o 13:39 #243271poper
Účastníkmatyas: to iste
2. júla 2012 o 17:57 #316585
MatyasÚčastníkAhoj. Mám otázku. Nevie niekto poradiť, ako kúpiť a stiahnuť z môjho konta knihu na iBooks store pre kolegu – na jeho iPad? Má to byť darček.
Merci2. júla 2012 o 18:29 #316587poper
Účastníks tym zatvaranim: robi to koli JB
pozicaj si ipad, chod do ibooks, prihlas sa cez svoj ucet, kup, stiahni, odhlas sa a vrat ipad
2. júla 2012 o 19:02 #316590
odklizecÚčastníkNebo si zrid ucet na kobobooks a kup knihu jako darcek. Akorat je treba mit pro cetbu nainstalovany kobo reader. Ale neni na nem nic spatneho, v nekterych vecech ibooks i predci (skutecny full screen mode na iphone, discount kody, moznost paypal platby).
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.