I: Nefunkčný mikrofón iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes I: Nefunkčný mikrofón iPhone 4

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    EXE
    Účastník

Ahojte,

včera sa mi stala taká vec že som počúval hubu cez môj iphone a naraz iphone úplne stíchol ako keby bola hlasitosť úplne na minime. Tak som vyskúšal klasicky vypnúť, trošku pofúkať do spodnej časti iPhonu a po zapnutí zvuk už fungoval ok. Na moje prekvapenie mi ale prestal fungovať mikrofón pri normálnom hovore alebo pri hovore cez skype. Ak však dám hlas. odposluch, tak je ma počuť úplne v pohode…

Prave som zistil ze mikrofon ide ked nahravam video…ale napriklad pri shazame nic nepocuje….

Neviete v čom môže byť problém?:/………ĎAKUJEM naozaj za každú radu !

EXE
    Účastník

Ešte pripomeniem že restore som už skúšal, bez výsledku…..iOS 7.0.3

Kubiss017
    Účastník

Pomôže len servis.

EXE
    Účastník

ano, aj to je rada, dakujem za nu…..ale skor by som prijal keby mi napisal niekto, kto s tym ma nejaku skusenost osobne…ci mu nieco nepomohlo bez servisu

iTuxx
    Moderátor

Skus este vycistit jack konektor a dock konektor. Ak to nepomoze, odisiel audio driver na doske a treba to vymenit (profesionalna pomoc) alebo len tam medzi tienenie a obvod narvat nejaku gumennu podlozku (fuserska pomoc) ale to moze ale nemusi pomoct. Ak si trochu zrucny, tak skus. Ak sa bojis ze nieco dodzubes, obrat sa na servis.

EXE
    Účastník

vsetko som cistil aj som ho mal rozobrany do posledneho srobika…vycistil, dal naspat….a stale nic…..vies mi to niekde najst kde presne mam dat tu podlozku ?vyskusam…

iTuxx
    Moderátor

tuto:

EXE
    Účastník

iTuxx : diky moc ale nepomohlo :(

iTuxx
    Moderátor

tak potom asi uz len vymena :-/

EXE
    Účastník

asi ano….nevies o niekom kto to robi?alebo ludia neviete niekto o niekom?

EXE
    Účastník

nikto nic ?:/

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.