I: iOS 6-0-1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software I: iOS 6-0-1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    max7323
    Účastník (Participant)

released

bawy
    Moderátor

mapy žádna změna

marianlapos
    Účastník (Participant)

A čo iTunes match? Dajú sa vymazávať pesničky aj jednotlivo?

marianlapos
    Účastník (Participant)

Bawy mapy sa neaktualizujú spolu z iOS ale sú to predsa online. Tam sa robia zmeny priebežne. Pozri si napríklad sochu slobody. Tá je už oprávnená a nemá to nič spoločné z updatom 6.0.1.

petto16
    Účastník (Participant)

počas beta testu boli pri vydani novej bety aj aktualizovane mapy

inspektorko
    Účastník (Participant)

Mam iPhone 4S 32GB z Orange neblokovany, nikdy tam nebol JB, na iOS 5 nebol problem.
    Na iOS6 nejde hide purchased apps a ani neviem v iTunes stiahut zakupeny Beatles box set.

Update 6.01 nevyriesil ani hide purchased apps ani stiahnutie Beatles box set a ITunes pri poziadavke o stiahnutie Beatles po cca 3 minutach spadne, niekedy aj po dlhsom case.Preboha Apple, vratte AppStore a iTunes z iOS5.1.1 !!!!
    Velmi lutujem, ze som robil update na iOS6 a naspat na iOS5 sa neda ist.

petto16
    Účastník (Participant)

v celku zauimave ze ti to neide, davas len box set zakupeny z iTunes alebo este nieco dalsie?

inspektorko
    Účastník (Participant)

To petto16: vsetky ostatne zakupene albumy resp skladby mi ide stiahnut, ale Beatles box set je 249 skladieb a vzdy to spadne, robil som vsetko cez obnovenie , reset ,DFU.. Nic nepomohlo.Na iOS5 nebol nikdy problem, dokonca sa dalo stahovat po Albumoch, iOS6 katastrofa, AppStore neskutocne pomaly aj po vypnuti lokalizacnych sluzieb aj Genius mam vypnuty.

Cibike
    Účastník (Participant)

ida vam facebook appka v pohode? mne to stale pada..

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Dufam, ze opravili nepravidelne vypadavanie datovej siete na 3G (signal, 3G vsetko ukazuje, ale nejde, po restarte ide).

JFK.
    Účastník (Participant)

^^^
    vo featuroch to bolo, mali to opraviť… (tiež ma štvalo, že to padalo), dúfam, že sa to už nebude stávať

@bawy
    , mapy budú lepšie v 6.1

petto16
    Účastník (Participant)

@inspektorko: mas pravdu neide to, ale nikdy doteraz som to ani neskusal. Mozno 6.1 to vyriesi.

@JFK
    : 6.1 beta prave vyslo pre vyvojarov pribudli do map POI (ale este som to nevidel)

iTomas
    Účastník (Participant)

iPhone 4S…vyrieseny automaticky jas, resp. uz to funguje

odklizec
    Účastník (Participant)

Tak to mas nejaky zazracny 4s. Mi to nefunguje. Respektive funguje stejne blbe jako na 6.0.

miko99x
    Účastník (Participant)

aj mne to vyriesilo automaticky jas na 4S
    nemam to este nejak dokladnejsie odskusane, no tak na rychlo ked som to skusal, tak to vyzera, ze to opat funguje tak ako ma

marianlapos
    Účastník (Participant)

A čo iTunes Match? Zase sa nedajú vymazávať pesničky po jednom tak ako to bolo v 5.1.1

inspektorko
    Účastník (Participant)

Potvrdzujem, aj u mna jas vyrieseny, ostatne /Appstore , iTunes…/ nevyriesene,
    dokonca sa mi objavil novy docasny problem a to ze som sa nemohol prihlasit na jednu WPA2 zabezpecenu siet ktora nevysiela SSID, po 6 pokusoch sa zazracne pripojil, na iOS5 s tym nebol nikdy problem.

Crossman
    Účastník (Participant)

inspektorko: Ja mám tiež presne taký istý problém s tým Beatles ako ty.

inspektorko
    Účastník (Participant)

to Crossman: to som „rad“ ze v tom nie som sam a zaroven ma Apple riadne vytocil, doposial kazdy update bol vzdy vylepsenim , pripadne s malinkymi chybami , ale iOS6 je katastrofa, mali by sa spamatat, idem im pisat feedback.

Cibike
    Účastník (Participant)

omg kde sakra zmyzol wi-fi hotspot???? tiez ho nevidite hore v settings ako to bolo v iOS6?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.