Huawei e173 edge usb modem nereaguje po vsunuti do usb portu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Huawei e173 edge usb modem nereaguje po vsunuti do usb portu

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #90252
    bmusculus
    Účastník (Participant)

    Dobry den, neviete mi niekto prosim poradit, ake kroky mam podniknut pre “znovuspojazdnenie” daneho modemu? Na macbook pro 2011 mac os x lion, so vsetkymi aktualizaciami po roku bezproblemoveho pouzivania spomenuteho prislusenstva, som vlozil edge do usb portu, no nedostalo sa na ziadnu odpoved. Nereaguje, mal by ihned svietit modrym svetlom, ale svieti len zelenym. Mozno sa nieco stalo po bootcampe, kt. som prednedavnom zrealizoval. Na windowse ide vsetko ok, ale ked prepnem na mac os, tak nic. Pozeral som na internete, forach, blogoch a ludia maju s podobnymi produktami od Huawei podobne problemy, no nenasiel som ziadnu uzitocnu odpoved. Niektorym pomohlo prepojenie cez usb hub, skusil som, ale nic. Nevie mi prosim niekto poradit ? Vopred srdecna vdaka.

    #336497
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Huawei sa vseobecne nema rad s OSX. Konkretne model E173 pouzivam bez problemov, par krat sa stalo ze po pripojeni bol bez reakcie, stacil restart a uz isiel.
    Aky SW pre pripojenie pouzivas? Ak Mobile Partner, skus ho odinstalovat(vyhodit do kosa) a nainstalovat zas.

    Ak ti blika zelene svetlo znamena to ze je k dispozicii len GPRS/EDGE signal, tmavomodre znamena 3G a bledomodne HDSPDA. Ak zacne svietit bez blikania, si uz pripojeny.

    #336506
    bmusculus
    Účastník (Participant)

    jop, boli stym niekedy problemy, ale nic co by sa rychlo nespravilo a ano – MP. Lenze prave o to ide, odinstaloval som ho a ked ho chcem znovu nainstalovat, uz mic ani nic nerozbali.

    #337180
    bmusculus
    Účastník (Participant)
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.