HRUBY OFF TOPIC POZOR!!!! WINDOWS 10 !!

Domov Diskusné Fóra Ostatné HRUBY OFF TOPIC POZOR!!!! WINDOWS 10 !!

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Stormtrage
    Účastník (Participant)

Zdravim. Tak mame tu dalši Windows tento-krat 10. Microsoft zase sluboval ze 29.7.2015 sa už bude dat stiahnut. Samozrejme nestiahlo sa nič ani žiaden Pre-Load ktory sa mal len tak nenapadne stiahnut do C-čka aby im potom neshutdownoval každy server keď to začne tahat kvantum ludi. Hlavne že ta pripečena aplikacia furt vyskakuje či už ho mam rezervovany.Potom som sa niečo dočital na nejakej americkej stranky že nejaky Pre-Load ma začnut 29. o 6:00 tak som zvedavy ako to dopadne.

Anonymný
    Neaktívny

V okne vo Win, v ktorom su informacie o stahovani Win 10, je napisane „after 29th July“. Neviem, co je na tom nepochopitelne.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

:))) nehorazny skandal. Ten Microsoft uz nevie ak by mohol ludi nasrat. Avizuju to na 29-teho, ty si koli tomu nesiel spat aby si to mal ako prvy a vsetko sa to ukazalo ako totalny podvod. Hodinu po polnoci stredoeuropskeho casu stale nic. Teraz si urcite prespal prve minuty uvolnenia aktualizacie, lebo si bol vnoci dlho hore.

Holt, prve dojmi z priebehu instalacie a o tom ake je to cele otrasne si budeme musiet precitat od niekoho ineho.

iTuxx
    Moderátor

Praveze ohlasy su celkom dobre z tych testovacich releasov, ale neviem preco to chcu dotahovat on-the-go. Ved ked chcem produkt predavat, tak ho predavam dokonceny a nie aby som potom doinstalovaval milion veci a kopec funkcii, ktore boli slubovane. Potom ked to budem v buducnosti zakaznikovi instalovat, tak po instalacii zabijem dalsich X hodin tym ze budem tahat aktualizacie. To je chore toto…

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Veď to že apeluju stale nato že 29 už bude mat každy najlepši a najdokonalejši operačny system a ked pride den D tak to aktualizuje každemu 20-temu a vyhlasia že aktualizacia bude prebiehat po nejakych hodinovych vlnach alebo dokonca po dnoch o ktorych vobec nebola reč. Nešlo oto aby som to mal prvy len som bol nato zvedavy ake to bude ked to tak vychvaluju a neboj chodim spavat neskor tak nemusis mat strach o môj biorytmus :P

dfx
    Účastník (Participant)

Toto som nasiel na inom webe:

Server RedmondPie nedávno publikoval rýchly a jednoduchý návod na to, ako umelo vyvolať aktualizáciu na Windows 10. Jediné čo musíte spraviť, je nasledovať týchto pár krokov. Aktualizácia bude fungovať len vtedy, ak vaše zariadenie beží na originálnom Windows 7 SP1 alebo Windows 8.1.

Návod

1. Uistite sa, že máte Windows nastavený tak, aby aktualizácie dostával automaticky
    2. Vymažte všetko z priečinku C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
    3. Spustite tento príkaz v cmd.exe ako administrátor: wuauclt.exe /updatenow
    4. Všetko by malo byť pripravené na inštaláciu a sťahovanie by malo začať

Ja som to neskusal. V diskusii niektori pisu, ze im to aj tak nejde, niektorym to pomohlo.

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Už som to rozbehal ale cez taky iny navod a stahuje mi to tak som zvedavy.

majdy
    Účastník (Participant)

Brat si to nahodil na desktop už pred vyše mesiacom ešte tú developersku verziu či čo to bolo a je to tragédia čo som sa čudoval po tých ohlasoch aké je to super a stabilné už v bete. OS X preview 1 bol stabilnejší ako windows tesne pred uvedením na trh.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

iTuxx, toto ma sere aj na win xp a 7. Nainstalujem zaklad a potom dva dni updatujem. Medzi tym treba niekolkokrat updatnut aj samotny updater, lebo ten povodny uz nedokaze stahovat dalsie aktualizacie :)

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Tie updaty to je zlo…ono keby ich bolo treba len stiahnut ale pri stahovani a instalacii sa to vzdy posere a vyskakuje taka chyba potom treba stoho Cache mazat a potom nejde to a zas to :D Hell fakt..

Jaem
    Účastník (Participant)

Skusal niekto novy Win 10 pod parallels 9?

inspektorko
    Účastník (Participant)

http://www.microsoft.com/sk-sk/software-download/windows10ISO

Macbook pro mid 2009 ,oficialny win 7 profesional cez Boot camp
    Hlaska po stiahnuti :Windows 10 nemozete nainstalovat, pretoze procesor nepodporuje funkciu NX.

iTuxx
    Moderátor

Drevoplech: ja to riesim tak, ze mam dvd so vsetkymi updatami stiahnutymi offline s vlastnym installerom a to len vecer spustim a do rana je to aktualizovane. Same sa to restartuje aj nastavuje a po skonceni aj vypne. Rano to je hotove :-)

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Po prvom dni použivania nemožem povedat nic zlého. Nepadlo to ani raz vinou Windowsu akurát som mal nahodeny zly profil pretaktenia CPU ale to bola moja vina :D Inak je celkom rychly. Vo svojom Pc mam SSD tak rozdiel medzi 8.1 a 10 moc nieje ale kamarat ma obycajny HDD a tam uz je rozdiel patrnejši . Ich novy prehliadač Edge je fakt dost rychly . Čo som predtým na Wine pouzival chrome tak teraz som ho mazal lebo je to fakt rýchlejšie ale skoda ze nato ešte nieje ADblock ale casom pride aj to. Inak sa mi to celkom napadne podoba na OSX. Mozes si nastavit viac plôch, da sa medzi nimi prepinat aj ked som este nezistil ako a notifikačne centrum na pravej strane obrazovky to mi je tiež známe :-D

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.