Hotmail na AppleMail Mac Free POPs 2.5 problém s heslom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Hotmail na AppleMail Mac Free POPs 2.5 problém s heslom

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    LackoB
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    používa niekto z Vás MacFree POPs na import správ z hotmailovského účtu do aplikácie Apple Mail? Mne to bezchybne fungovalo asi mesiac a pol a pred asi dvomi dňami mi to prestalo. Mail odo mňa sústavne pýta hotmailovské heslo a aj keď ho tam zadávam správne (čo som si overil, lebo som tým heslom otvoril schránku hotmailu na yebe, plus som ho mal uložené v KeyChain, kde som si ho nechal zobraziť) nechce ma pustiť ďalej a stále chce to heslo zas a zas.

Vedel by mi v tom niekto poradiť, kto sa fakt vyzná? Respektíve ako inak naťahať hotmail do Apple Mail. Čítal som kdesi na SME, že Mikrošrot povolil POP účty na aplikácie ako AppleMail a dokonca vraj aj na iPhone, ale v tom článku na SME chýbal akýkoľvek link, kde by sa dali zobraziť podrobnosti o tom, ako to praxi.

Dík vopred
    LackoBé

Sevo
    Účastník (Participant)

MacFree Pop’s som pouzival tiez. Takyto problem som ale nemal. Mne zas zvyklo stahovat cely obsah schranky viackrat a rucne sa mi to uz vymazavat nechcelo..tak to slo do kosa.

LackoB
    Účastník (Participant)

Sevo Sevas

a čo bolo potom? Ako si natiahol (či nenatiahol) mejly z hotmailu do Apple Mail?
    LB

Sevo
    Účastník (Participant)

Po com? Po tom, co som ho vyhodil? Ziadno..inu moznost som zatial nenasiel. Hotmail nie je moj primarny ucet, takze to uz neriesim. Ja neviem, skus si trebars zmenit heslo na serveri a potom aj mail app..alebo ho vymazat z keychain..Ono s tym heslom mi to robi aj na inom POP3 ucte..ale vzdy po case to heslo vezme.

LackoB
    Účastník (Participant)

Sevo,

samo sa mi to spravilo neviem ako, ale zas to ide…
    LB

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.