Horizontalny stupajuci pruh na iMac 20

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Horizontalny stupajuci pruh na iMac 20

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    t6mas
    Účastník (Participant)

Caute,
    tak som tu zas s dalsim priblblym komentarom.. :)

Minule som si vsimol pri pozerani youtube videa, ze mi cez video prechadza nejaky pruh a stupa nahor az dosiahne vrch displeja a o cca 3 sekundy zo spodu dalsi a tak sa to opakuje.. nemal som to cas riesit..

neskor som si vsimol, ze to iste sa deje nielen pri videach ale vlastne po cely cas ako je iMac zapnuty.. je to vidno pri zvacsovani ikon v docku, pri pohybe lubovolneho okna na ploche, najviac pri „chodeni v case“ v Time Machine.. proste vsetky systemove animacie aj s prehravanim filmov HD aj neHD..

iMac mam napojeny aj na druhy monitor a tam sa nic take nedeje, takze hadam chybu grafickej karty mozem vylucit..

pomozte co s tym prosim.. nedaju sa na tom pozerat filmy.. vdaka..

pre ilustraciu som to natocil fotakom.. najlepsie to vidno v poslednych sekundach, ked hybem oknom safari..

aby sa tu nehromadili zbytocne posty: tie dievcata z videa su billabong girls australia – dajake surferky ci co..

t6mas
    Účastník (Participant)

neviete aspon poradit ako to mam hladat na zahranicnych forach? vdaka

Guess
    Účastník (Participant)

fuha no z toho videa som to vobec nepostrehol :(

mrzo
    Účastník (Participant)

Ak je to co myslim, ze myslis, tak to vyzera ako vypnuta vertikalna synchronizacia. Nikdy som sa s tym nehral pod Mac OS iba ako ex gamer na woknach – nieco uzitocne mozno najdes tu ak je to skutecne ten pripad – http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=608502

t6mas
    Účastník (Participant)

poslednych 15 sekund.. ked hybem s oknom safari, tak sledujem ten pruh (je to ako keby bol cely obraz prekladany) kamerouzvisle hrany okna su v tom pase posunute..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.