Hodnota iPhone 5 (rozbite predne sklo)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Hodnota iPhone 5 (rozbite predne sklo)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    tutuc
    Účastník

Zdravim,

vedeli by ste mi poradit, kolko by mohol stat na predaj iPhone 5 s prasknutym prednym sklom? Display pod nim je v poriadku. Telefon je 16GB, neblokovany.

foto:
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942109_576946705660578_2007108193_n.jpg

Dakujem

iTuxx
    Moderátor

Ak je kompletka a stav ako novy bez deformovaneho krytu po naraze, tak si zober cenu 480 (bezchybny telefon)-200 (cena setu dotyk+lcd) =280€. Priblizne. Hocijake dalsie poskodenie cenu samozrejme zraza dolu.

Lixx
    Účastník

450 bezchybny so zarukou – 220 oprava – 50e zaruka = 180e. Takych 200e – 250 ti zan v poho daju.

tutuc
    Účastník

poskodene je len to uplne vrchne sklo … display je v poriadku a je este v zaruke.

christopher
    Účastník

Zaruka je prd platna nakolko si ju stratil mechanickym poskodenim, inak by si ho asi vyzarukoval, nie? :) A displej sa neda od skla oddelit, takze ho treba vymenit aj so sklom. Chlapci ti naznacili cenu. Inak on je z Rakuska?

tutuc
    Účastník

Yop, kamarat predava … tak premyslam, ze kedby dal dobru cenu, tak by som zobral a fixol to … ale nemal som predstavu o cene … inak telefon je original Orange SK.

Myslel som, ze vrchne sklo pojde oddelit tak, ako to ide na starsich modeloch s tepelnou pistolou? Ale teda som sa asi mylil.

jigga1411
    Účastník

na youtube je kopec navodov ako opravit rozbite sklo… da sa to odlepit len je to babracka.. no ked si trosku zrucny tak to das.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.