Health Baterie 96% po tyzdni

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Health Baterie 96% po tyzdni

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Rennis
    Účastník (Participant)

Mam uplne novy MacBook Pro a ked si pozriem stav zdravia alebo zivotnosti baterie tak ukazuje 96% alebo 97%.
    Stalo sa to uz niekomu alebo ma niekto takuto istu skusenost? Da sa s tým nieco robit alebo to treba servisovat alebo len cakat? dakujem

ygy
    Účastník (Participant)

úplne ju vybi , nechaj vybitú ležať 5 hodín daj nabíjať a keď bude úplne nabitý tak ho zapni =)

karkulka
    Účastník (Participant)

no moj mi po 2 tyzdnoch siel na 97 potom 93 a az 91! no a dnes ho mam 2 mesiace a 98.. neviem jak je to mozne, vobec som mu nerobila zle, len si to percentualne health netreba vsimat

hramis
    Účastník (Participant)

Môj MBP 13 má cca mesiac a Battery Health ukazuje tiež 97% (ešte včera 96%), netuším čím to je. Prakticky odkedy som ho vybalil, robím sním len na adaptéri, vybil sa mi maximálne raz.

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

a kde sa to dá v systéme nájsť?

hramis
    Účastník (Participant)

Stiahni si iStat Pro a pridaj si ho do Dashboardu.

nevy
    Účastník (Participant)

Uz to tu bolo pisane 100x pozrite si forum poriadne!!! A nevsimajte si tie cisla skace hocijako!!!

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

hramis dík

mne po cca týždni ukazuje 99% a 8 cyklov

dalibor
    Účastník (Participant)

presne to sa deje aj mne. Novy MBP health 96%…

lego
    Účastník (Participant)

uz zase? to hadam nie kazdy tyzden ta ista tema na macu sa daju robit ovela zabavnejsie a uzitocnejsie veci ako sledovat battery status a potom celu noc nespat lebo kapacita baterky klesla o pol %

Moff23
    Účastník (Participant)

4 mesice stary Macbook Pro 13 98% 38 ciklu :-}

mmhardky
    Účastník (Participant)

Mne na mojom MBP 13″ ukazuje obca 97%, obcas 100%… asi podla pocasia :) Nerob si z toho hlavu, skace to ako sa tomu chce.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Poprosim kompetentnych nech tuto temu uzamknu skor ako tu kazdy clen MacBlog fora napise svoj battery status !!!

Uz sa to tu riesilo milion krat…

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

13 mesicu stary MacBook White, 96 cyklu, 95% kapacity baterie, to je myslim slusny

Anonymný
    Neaktívny

190 cyklov, 4mesiace, 100percent…. a tato tema porusuje pravidla fora… (uz to tu xkrat bolo…)

XcoRpi
    Účastník (Participant)

MacBook 13″ Unibody, kupovaný pred rokom – Healt 97%, 501 Cycles. Snow Leopard battery status: Condition: Normal

O baterku sa nestarám, prídem ako ide. Nabíjam, vybíjam, dobíjam. Neriešim. Potrebujem len vedieť, ako správne opäť nakalibrovať, naformátovať batériu v týchto unibody modeloch . Vedel by niekto poradiť?

igi-s
    Účastník (Participant)

MBP 13 – dvojmesacny, Health 100%, Cycles 45

gidy
    Účastník (Participant)

este ja, este ja!!!

rocny macbook 101 cyklov, 96% :DDD

mahomo
    Účastník (Participant)

asi paetnast mesiacov stara bateria, 306 cyklov a health 75 percent….

inac moj postreh, bateria bola nova. ked mala cca 8 cyklov, tak mi ponuklo naky battery update a health mi z 98 percent klesol na 86 :)

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.