- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Healt battery – new macbookpro 13″
termix: 13″ 2.4 C2D zakladna 13stka co vysla pred mesiacom,je to super ale ako novy pouzivatel musim nad niektorymi vecami maturovat :D
Inak na ten health som sa vykaslal lebo som mal 99 potom 100 teraz ked je skoro vybita baterka tak 98
a uz mam jeden cyklus :}
btw neviede kedy budu studentske verzie adobe cs5 pre studentov ?
no nainstaloval som si ten CoconutBattery a pise mi to iste co iStat a nepaci sa mi to. Original Capacity: 5450mAh, Current Capacity: 4915mAh….ach sakra….
haluz… ja mam napr macbooka pro 2,26 … a mam 55cyklov a 100perct healt :P ale musim zaklopat… :P
ViRPo: A ako si dosiahol cenu 1099? :) Studentska zlava? :)
Ak sa nemýlim tak všetky programy berú len to čo môžu, teda stačí si spustiť System Profiler – Power a tam je:
Charge Information:
Charge remaining (mAh): ????
Fully charged: Yes
Charging: No
Full charge capacity (mAh): ????
Health Information:
Cycle count: ???
Condition: Normal
A samozrejme základná kapacita pri MBP 13,3 2009 je 5450 mAh.
104 cyklov ….. 100% (rocny MBW) :)
no podla vsetkych tychto komentarov vidim, ze dakde je u mna chyba…no nic, budem fungovat dalej..
No uz som sa viac menej na ten udaj vykaslal, je to divne (divne to skace)
termix: http://www.swp.sk/Appl/WebObjects/SWPPub.woa/2/wa/showProduct?id=7892&wosid=MVuQVZKBHF5AZ531aHHkzM&back=showRecentCategory
premium reselleri sa poponahlali :) ale to je len vyhoda pre nas
kurna…za tu cenu som ja pred pol rokom kupoval MBP 13,3, 2,26GHz, 2GB RAM, 160GB HDD a GeForce 9400M…asi odidem z tejto temy, lebo len same zle spravy si tu citam…
RedyMex: ja to budem prezivat ked vyde dalsi update, to je raz tak … clovek je stastny ale ked pride nieco lepsie chce hned to :)
ViRPo: no hej, mas pravdu, ale sam som vravel asi pred rokom, ze sa neoplati teraz kupovat notebooky, ze treba pockat pokial budu 4-jadrove bezne a potom pojdu ceny dole…lenze som nevydrzal a hla vysledok :D…
ViRPo: A dalo sa to dat aj do nakladov pri tej cene? :) Lebo potom sa to dost oplati.
termix neboj mbp sa velmi oplatilo ;)
4 jadrove procesory aj tak nebudu podla mojho nazoru v 13.3″ iba v 15 a 17 kde to aj realne vyuzijes 3D grafika a strihanie videa …