Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Harman Kardon SoundStick II vs. Logitech Z-2300
- Toto téma obsahuje 79 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od
HajLender.
-
AutorPríspevky
-
22. mája 2010 o 0:26 #210072
ViRPo
Účastník (Participant)jj, okej a nevies maju ich v basyse ? pacia sa mi neiektore logitechy ale chcem nieco overene s dobrzm zvukom ….
inak ak sa mam priblizit k teme:
porovnanie tych bose companion 3 s HK SoundStick resp porovnanie s Logitech Z-2300 ?
Inak ma vobec HKcko nejaku alternativu tych bose companion ?Inak som si vsimol ze ten subwofer je dost hlboky .. vsak ?
22. mája 2010 o 0:33 #210073xRiCky
Účastník (Participant)naposledy co som bol uz pred nejakym casom to bolo v Kosickom basyse tak 5ky nemali, len na objednavku ale 3ky mali…jeden cas boli 5ky k pocutiu v NAY ale minimalne v KE uz to nie je pravda…Logitech nie su zle repraky ale s BOSE, HK, JBL atd. na nemoze porovnavat…je to prosto ina trieda..Logitech su najlepsie „plastaky“ k PC spolu s Creative…potom zacinaju „naozajstne“ repro…
22. mája 2010 o 0:41 #210074xRiCky
Účastník (Participant)subwoofer je nizky a hlboky…su velmi kvalitne spracovane tie reproduktory…tie HK SoundSticks su pred Bose 2kami a samozrejme aj 3kami, ale maju tak isto super zvuk, Z2300 sa k bose nerovnaju a k HK sa uz daju lebo to je asi najpodaranejsie Logitech repro ale aj tak si myslim ze su HK lepsie znejuce hlavne na hudbu, na filmy hry bude trochu lepsi logitech kedze ma aj THX certifikaciu….HK nema alternativu k BOSE, potom ich uz az prebija svojimi Crystalmi (ale iba v hudbe, vo filmoch a hrach nie) ale tam je cena vysoka…cenovo podobne s Companion 5kami su este B&W http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=4361 alebo http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=4503 a este tu mame zvukovo aj dizajnovo moj favorit http://www.swanspeaker.com/products/products.aspx?cid=5&sid=0&pid=29 ale cena a dostupnost je trosku horsia…avsak maju „audiophile experience“..
22. mája 2010 o 0:47 #210075ViRPo
Účastník (Participant)B&W je pekne ;) aj zepelin mini aj ten druhy … inak zaujimavy je aj HK MS100 len cena je starsna ;(
Inak celkom zaujimaveho panasonica som nasiel: http://www.pioneer.eu/eur/page/products/ipod_speaker_system.html co ty na to … ?
budem sa musiet ist kuknut na tie repraky asi az v pondelok v BA Basys… inak maju tam dobry pristup (aj ked ides podla nich kupovat lacne repro .. ?)
22. mája 2010 o 1:01 #210080xRiCky
Účastník (Participant)neviem ako v BA ale v KE to bolo uplne v pohode…poskusal som tam asi vsetko co mali od Bose bez problemov…k tomu Pioneer-u ti mozem povedat iba tolko ze Pioneer ako znacka sa povazuje za velmi kvalitnu aj co sa tyka audio veci od nich a ze video maju nadupane :) inak nic kedze som to nazivo nepocul…ale dizajn sa mi velmi napaci..a nenasiel som cenu..vsetko zalezi od toho co chces…ak chces multimedialne repro co zahra vsetko paradne tak jednoznacne Bose 5ky najlepsie…ak cisto len hudbu tak ti staci aj nieco lacnejsie, ak iPod tak tam viacmenej plati ze cim je to lacnejsie a ma viacej funkcii tym horsie..takze iPod system s dobrymi funkciami a zvukom stoji velke prachy..inak sa tam vzdy na niecom robi kompromis…
22. mája 2010 o 1:10 #210083ViRPo
Účastník (Participant)okej… uz som pochopil ze je to drahe … cize sa mi pozdava bose c 3 vs nejake repro s dockom
inak ten panasonic je drahy jak slak http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/1023322/pioneer/pioneer-xw-nas5-w/?kampan=257#utm_source=heureka.sk&utm_medium=srovnavac 500 evry lacnejsia verzia bez displeju 415 euro :(co uz clovek narobi …
// chcem sa ta este spytat ze ak by sa mi tie bose nezapacili nejaka co najlepsia alternativa (s ipod dockom) ?
// btw tie bose maju cca. aku vahu ?22. mája 2010 o 1:21 #210085xRiCky
Účastník (Participant)tak vahu ti takto presne nepoviem ale subik je celkom „decentny“ :) ak nie Bose 3ky tak s dockom by som sa snazil najst za co najlepsiu cenu ten HK Go+Play alebo cenovo priatelnejsi Altec Lansing Mix iMT800..
22. mája 2010 o 1:32 #210086ViRPo
Účastník (Participant)okej, momentalne velka vdaka, ten alteclensing sa mi zda ujety ;( tie harmany go & play su pekne, super ;) len cena by mohla byt trocha nizsia … inak viem ze je cena este vyssia ako u go & play ale len informacne MS 100 je dobre repro ?
dik, uz sa tesim ako pojdem do predajne ;)// ozaj staci mi na kvalitne prehravanie mbp najnovsi myslim kvalitou resp pccko s integrovanou zvukouvkou …
22. mája 2010 o 1:35 #210088xRiCky
Účastník (Participant)MS 100 som nazivo nepocul takze mozem len posudit na zaklade domienok ze je HK a podla toho kolko stoji by to mala byt urcite dobre az vynikajuco znejuca vec :)
22. mája 2010 o 1:38 #210089ViRPo
Účastník (Participant)ja som to pocul v swpcku a bolo to dost nahlas … ale velmi som sa na to nesustredil lebo som bol zamerany na kupu noveho mb … ale clekovo da sa to dat dost na hlas ;) inak to je vlastne repro s nespocetnym mnozstvom funkcii ;)
/ inak ako je to s tou zvukovkou ? netreba predsa dokumit nejaku ?
22. mája 2010 o 2:07 #210092xRiCky
Účastník (Participant)tak napr. Bose 5ky maju vlastny DSP (Digital Signal Processing) + zvukovku a preto sa napajaju cez usb ale ako som vravel Bose aj 3ky zahraju vsetko dobre aj bez externej zvukovky…to ber tak ze to su vsetko repro tzv. comsumer rady ktore maju hrat co najkrajsie za akychkolvek podmienok, takze ten zvuk aj trosku prikreslia (prifarbia) ale mne sa to tak napriklad ako aj 90 percnet „beznych“ posluchacov aj paci. Ak chces co najpresnejsi (najvernejsi) zvuk k originalu (cos bezny smrtelnik nepotrebuje) tak musis siahnut po studiovkach a dalsich s tym suviacich zariadeniach…
22. mája 2010 o 11:38 #210120ViRPo
Účastník (Participant)dik, nie potrebujem nieco so super reproukciou a „charismou“ – dufam ze sa mi do toho basysu podari ist co najsor, uz sa na to tesim … inak znacka bose je skadial .. (inak to je pekne co hovori zakladatel basysu tie ceny su prisposobene nemeckemu a svajciarskemu trhu kde su platy 6-10 tis eur mesacne) … co uz :(
22. mája 2010 o 12:05 #210121xRiCky
Účastník (Participant)Bose je americana :D
22. mája 2010 o 12:51 #210122ViRPo
Účastník (Participant)dik za info, uz som inak aj na to prisie … dik za info.
25. mája 2010 o 14:14 #210741HajLender
Účastník (Participant)Majko_007 – ako si dopadol s objednavkou od Woow.cz?
Dik
27. mája 2010 o 13:34 #211177ViRPo
Účastník (Participant)napodobne ako to pokracuje : (nechcem sa opakovat, len topujem temu :D)
27. mája 2010 o 14:06 #211183dex
Účastník (Participant)@Macblog
Čo takto veľký porovnávací test vybraných repro? Už okolo nich vzniká toľko tém… ;)27. mája 2010 o 15:00 #211191HajLender
Účastník (Participant)raz ked budem mat nove repro Gigaworks T3 alebo Swan M20W, tak ich mozem porovnat s Logitech Z4
27. mája 2010 o 15:20 #211195xRiCky
Účastník (Participant):D tak to uz teraz viem vysledok ;) :) ale v pohode :)
27. mája 2010 o 15:39 #211199HajLender
Účastník (Participant)haha :D no snad bude jasny.
ale fakt este spekulujem nad testom T3 vs. M20W a jeden z nich si necham… uvidime ako sa financie vyvinu.. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.