Hacknutý OS X

Domov Diskusné Fóra Ostatné Hacknutý OS X

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57141
    dex
    Účastník (Participant)

    Prvým prekonaným OS v súťaži bol Mac OS X. Windows Vista aj Linux odolal. Pozrite si kompletnú správu : http://dsl.sk/article.php?article=5489

    Čo vy na to? Toto sa ešte nestalo :)

    #121651
    Amarok
    Účastník (Participant)

    “Víťazstvo v minuloročnej súťaži PWN 2 OWN bolo získané rovnako za chybu v produkte Apple, v Quicktime.” – pred rokom bola vista na trhu ~2 mesiace a mala sialene vela chyb a ak vtedy nedokazali vistu “zlomit” tak to nieje objektivna sprava…. ak vtedy lamali xp tak to je este vecia ptakovina

    #121652
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    dex: kazdy system je zranitelny s priamym pristupom .. skor je problem, ked sa ten pristup da ziskat aj na dialku .. toho by som sa viacej bal. Vacsina Unixov ma rozne exploity, ktore su pouzitelne vdaka lokalnemu pristupu k masine, ale to nie je az tak tragicke, pokial sa jedna o tvoj osobny desktop.
    Takze mozes sa dat do pohody.

    #121657
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

    mmmmm…no ale najlepsie su tam asi tie komentare dole vtom clanku MUHAHAHHAH :D

    #121672
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Pekne jednostranne napisana sprava, az moc okata na to, aby sa nad nou inteligentny clovek zamyslel. A k hackovaniu .. stale rovnaka pesnicka, najprv objavim chybu, potom z nej na ciernom trhu vytrepem prachy a nakoniec to za 3 mesiace nahlasim, aby som sa zviditelnil…

    A este dostanu za to cenu. Keby Mikrosoft a rovnako aj Apple dali viac zdrovov zo svojich ohromnych ziskov na betatesting a security testing, neodniesli by si to zasa len ludia, co si to nezasluzia, lebo si za produkt zaplatili.

    A kto si mysli, ze Vista ako aj Leopard nema 100 dalsich takychto chyb..

    Ale cim vacsia firma, tym viac bordelu, rozhodne nie len microsoft a apple. Co tak adobe, ako dlho kaslu na pokazeny adobeupdater zhaviaci CPU bezne na XPckach aj vistach. Vedia urobit fantasticke CS3 a na toto kaslu. Skratka si to velke firmy mozu dovolit… A to ma pekne vytaca.

    #121688
    dusko
    Účastník (Participant)

    Ja by som tu spravu zbytocne neprecenoval. Prienik sa podaril az ked mal utocnik priamy pristup k danemu stroju (mohol pouzivat web browser, citat emaily..). Fyzicku bezpecnost sa teda neoplati podcenovat ;-) vid. napr.
    http://citp.princeton.edu/memory/media/

    #121724
    dex
    Účastník (Participant)

    Ide o to, že v priamom boji prehral OS X s Vistou. Som zvedavý ako zareaguje Apple. Poznáme predsa ich reklamy deklarujúce väčšiu bezpečnosť OS X… :)

    #121727
    Amarok
    Účastník (Participant)

    dex: a pozname aj reklamy microsoft…. aj ich statistiky. v BA na mirosoft dev. day vyhodili daku statistiku ze pocet nevyriesenych chyb po roku pouzivania (jeho)visty, 10.4, nove ubuntu a este nieco…. jasne ze 10.4 skoncil najhorsie…. ale skutocne ma zaujimalo odkial to maju tak som sa spytal…. zdroj: Microsoft ….. ponaucenie: neverte nicomu….

    ps: ak sa dakto z BA a okolia bude chcet tak tusim 3.4 je “slavnostne uvedenie produktou” server 2008, visual studio 2008 atd ….. my tam z MT ideme aspon 3 jablckari a mozem povedat ze vzdy ked som bol na nejakych ich prezentaciach tak som sa celkom dobre zabavil :D napr ked im vista s 2gb ram nechapala co znamena ked poklikas na subor….. a prezentacia zakoncena slovami “sice mi to nejde ale viete si domysliet ako by to malo vyzerat” …. tak dajte vedet ak dakto idete mozme dat stretko:)

    #121730
    dex
    Účastník (Participant)

    Kto ide? Ty, Maroš a … ? ;)

    #121739
    Amarok
    Účastník (Participant)

    :D ten Maros je Matus a este mozno toxygen ak ho poznas…… kazdopadne mohol by si dojst bude to haluz a ajtak sme sa davno nevideli:)

    #121789
    dex
    Účastník (Participant)

    Doprčic, myslel som Matúša :D Nehovor mu to :D Neviem prečo sa mi ten Maroš tam vplietol. Asi nostalgia za základkou ;)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.