Graficke karty pre Mac Book Pro 2,4 Intel

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Graficke karty pre Mac Book Pro 2,4 Intel

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    tiom
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    potreboval by som poradit ohladom grafickej karty na mojom MacBook PRO. Momentalne mam graficku kartu ATI X1600 256MB. Chcel by som urobit rozumny upgrade grafiky, neviem vsak najst ziadnu ponuku grafickych kariet pre macbook pro.
    Poprosim, ak niekto ma moznost preposlat link alebo poradit aky typ grafickej karty by bol v sucastnosti pre mna aktualny budem vdacny.
    Pozn: pracujem s video aplikaciami

Za poskytnute rady vopred dakujem.

Moja zostava MacBook Pro:
    Intel 2,4 GHz T7600, 4 GB RAM DDR2, 320SATA, ATI X1600,…

dex
    Účastník (Participant)

Pokiaľ si pamätám, s ATi X1600 sa 2.4 GHz procesory do MBP nedávali… Upgrade karty v MBP nie je možný.

tiom
    Účastník (Participant)

Diky moc za odpoved. To znamena, ze si nemozem kupit najnovsiu graficku kartu ATI mac edition a vymenit ju za staru?
    Moj stroj (hardware) je asi daky experiment :)

Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

GPU u všetkých Apple notebookov (snáď len na starom iBooku to tak nebolo) je strojovo priletovaný k základnej doske notebooku aj s VRAM. Nie je možné ho/ju [grafickú kartu] vymeniť.

tiom
    Účastník (Participant)

Este mam jednu otazku, bude mozne upgrade DDR2 pamate na DDR3?

Diky

tiom
    Účastník (Participant)

BTW:
    zhanam strbinovu mechaniku na moj MacBook Pro, ma niekto zaujimavu ponuku, ake je cca cena second hand strbinovej mechaniky?

Diky

Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

tiom: nie, pamäťový radič čipsetu Intel 945 nepodporuje DDR3. DDR3 nie sú v súčasnosti (minimálne pre notebooky) rýchlejšie ako DDR2, nárast výkonu je prakticky nulový. DDR3 majú menšiu spotrebu energie, čo o niekoľko jednotiek minút môže predĺžiť výdrž na batériu.

dex
    Účastník (Participant)

Ale naozaj, ak si správne pamätám, posledné MBP, ktoré ešte mali ATi, boli 2.16 a 2.33 GHz C2D. Potom vyšiel nový model s 2.2 a 2.4 GHz C2D (Santa Rosa) a na nich už sa objavili iba GForce 8600. Fakt som zmätený.

stranger
    Účastník (Participant)

Viac zmateny je tu asi len tiom…

tiom
    Účastník (Participant)

Je to tak je tam ATI X1600 256 MB,… ja neviem mozno daka americka verzia MAcBooku PRO :) alebo sa niekto pohral….BTW aky je benchmark tejto karty na MacBookoch Pro?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.