gh3 na x3100

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu gh3 na x3100

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57821
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    servus ludia. guitar hero 3 vraj nepodporuje integrovane grafiky ale to bola stara 950. pocul som famy ze na mb so santa rosou a x3100 to ako tak ide… nemate s tym niekto skusenosti prosim? ja sa nehram nikdy ale gitarovy hrdina nie je hra… to je zivotny styl :-D

    #125346
    bawy
    Moderátor

    neviem , ya hrajem na gitare od 10tich rokov (akusticka,elektricka aj semiakustika..) a zatial som nenasiel ziadnu spojitost medzi guitar hero a gitarou, okrem slova guitar… :) sice sudim len z screenshotov, ale aj tak.. :) alebo ma niekto vyvedte z omylu… na obrazkoch som videl 5 kvazi strun..tak ma to pobavilo… :)

    #125350
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    ja nehram na gitare ziadnej :-D
    ale strasne rad pocuvam… take fajne sola… hry ma vobec nebavia, neviem tomu prist na chut. ja na svojom mb iba pracuem, semtam pozriem nejaky serial… rad by som sa semtam odreagoval a tvaril sa ze som nejaky slash :-D

    #125357
    bawy
    Moderátor

    ale teeraz k tomu guitar hero..ak ste to hrali.. :) ma to nieco spolocne s gitarou alebo nie ? :) vsetky tie svetielka a obrazky..a tych 5 struuuun.. :D ? fakt ma to zaujima…treba k tomu aj ten Hardware ze ?

    #127365
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)
    #127369
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to stando:

    Kam sa už hrabe ten herný priemysel … Ešteže to nie je skutočné … Niektoré veci sú lepšie virtuálne, iné zase reálne, naživo. A som presvedčený, že toto, ale aj gitara je lepšia naživo, nie? :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.